Oh Hari Gumbira ria =)

December 31, 2008

MHIK ada sebelah mase menulis blog ni...syebok aje hehehehe

ohhh hari ni best walau kaki saket akibat jalan shopping seharian..
pagi2 lg tepat pukul 10suku, i, MHIK, mama n abah dh tercongok dh kat Jusco Au2 tu heheh. Mama beli 4 cadar satin ok hahaha sale gile... then MHIK and I tinggalkan abah n mama berdating berdua2an *alasan padahal i sendrik yg nak dating berdua2an..kan sayang kan kan...
We all heading to MidValley..yeah....mamam2 kat Chilis idamanku then terus berjuang utk shopping... arghhhh tension almost 2 hours tp tak jumpe pon yg berkenan di Jusco Mid tu...then jalan2 je la..ternampak Metrojaya we all masuk...yes dpt la beli brg2 sket hehehehehe suke...

N lebih suke i dpt makeup set idaman i..heheheh thanks sayang *sambil pandang MHIK kat sebelah..ummuaahhssss

to amy, i pun tatau nak suggestion bajet camne, i pun runsing hahahahaha...btw tarikh nikah di kedepan kan ke 8August tau..bukan 25July..so tambah beberapa hari utk berdebar2 hehehe

Checklist barang hantaran
yus --> jiha
1. Jam -- Done
2. Make Up -- Done
3. Cincin n Mas kawen -- KIV
4. Hantaran -- KIV
5. Perfume -- KIV
6. Set Spa -- Done
7. Handbag n Shoe -- KIV
8. Misteri 1 -- KIV
9. Misteri 2 -- KIV

jiha --> yus

1. Cincin -- KIV
2. Jam -- Done
3. Shirt n pants -- Done
4. Wallet n belt -- Done
5. Shoes -- Done
6. Quran -- KIV
7. Jubah Solat -- KIV
8. Perfume -- KIV
9. Cupcakes -- KIV
10. Buah -- KIV
11. Misteri 1 --
KIV

Arghhh byk nye tak beli lagi adoyai.....


LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

  1. i lg ape pn x bli! huhuhu...serabut dok pk...ooo..u nye dikedepankn ye? ooo...tambah ari bdebar2..ayuh kite bdebar!!! hehehe...

    ReplyDelete

Thanks Lovelies