Gf Aisyah's Engagement Day

December 28, 2009

Aisyah wif her chenta hati..congrates Aisyah n Kasim

Engaged..weehuuuu

tgh bersiap

mak buyung wif cik tunang

Aisyah n Am

Safwan Alif ni rasa mcm nak kene cium2 byk kali je ni

Amy

penuh heh...ni baru separuh Gfs

hantaran from Kasim

Kasim proposing to Aisyah hehehe sweettt

sirih junjung aisyah ni mang tak hengat tingginye...paras dada i tu hehe

hantaran from Aisyah
Really had a great time kat umah Aisyah...dah selamat bertunang dah Aisyah n Kasim hehehe...and lagi seronok all Gfs ada hehehe
Oh..plan nak jalan2 ke bandar Melaka tu cancel since jem sgt nak ke sana tu....i pon dah terasa penat sgt, pembawakan agaknye, asek la penat je....so hubby n i decided to head straight to PD..to pon jam juge dr Pedas Linggi tu....nasib baik hubby amek langkah bijak dgn amek exit Senawang...kalau tak alamat lg 2 jam la baru sampai ke exit PD tu...walapon sekejap je di PD tu..tp seronok jugak dpt mandi laut pagi2 keesokkan harinye tu....tp kan since last time dah gi Manukan ngan air nye yang jernih tu, ada semacam geli sket nak mandi di PD tu ehehehehe...tp sebab dah teringin sgt, kecebur kecebur la jugak heheheheh
p/s: ngeri tgk accident melibatkan bas ekspres ni...bertambah risau hati ni since hubby mang ulang alik Penang-KL-Penang naik bas ekspres mlm2 huhuhu...semalam pujuk hubby supaya takyah balik..soh die amek bus pg2 ni...hehe die terpaksa amek half day hari ni.....tp, ajal maut ketentuan-Nya...ape2 pon mintak dijauhkan dr segala malapetaka..amin


LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies