Jerawat!!!!!!

December 01, 2009

Apart from mual2 ni and pening2 kepala ni kan...i got another symptom huhuhuhu
skin problems...jerawat sgt byk..sebelum ni mang jarang ada masalah jerawat ni huhuhuhu...mlm td jerawat besar muncul + tempat yang sama jugak timbul urat pening ... tabiat bile timbul urat pening ni, i akan tenyeh2 urat tu...tenyeh2 dahi tu sampai dah melecet dah ni huhuhuhu burukkssss
haih takpe lah..sume utk anak ibu ni...berkorban...sgt indah raya korban tahun ni...sebab till now baru lah i realize and hayati maksud berkorban ni...hmm dah jd isteri and preggie pulak tu...byk kene korban kan...n salah satu nye...korban shopping hehehehe save utk nak shopping utk sambut org baru next year..amin InsyaAllah
p/s: luse nak gi bukak buku merah di Klinik kesihatan Ibu n Anak....dah nak masuk week 11...dah leh nampak kot kan baby thru scan..tak sabar...doakan semua nye selamat ye ..

LAGI ARTIKEL MENARIK

4 comments

  1. :) xpe jiha...nnt ilang la tu....aku awal2 aritu leh tahan dia naik...naik kat kwsn urat kepala...kat kepala....muka...huahuahua,....tp skang alhamdulillah...da ilang....selamat sume... ;)

    ReplyDelete
  2. jihaaa...sorry lambat baca.congrats yer on ur pregnancy!!wahhh..seronokkk sgt kan...diah blum lagi..blum ade rezeki..so berjalan2 jelah dulu..hhuhuhu..take care dear.update ok!

    ReplyDelete
  3. mas: tu la..mintak2 tak lama lg ilang dah kan..org kata 1st trimester je kan kite alami bende2 camni

    diah: thanks...jiha pon tak sangka hehehe sebab perangai mcm kartun lg ni hehehe...insyaAllah tak lama lg turn u lak..meanwhile enjoy honeymooning hehehe

    ReplyDelete
  4. jerawat??
    sama lah kita..tp awal2 ni je jiha
    masa 1st trimester ni je
    nanti dia hilang..hormon kot
    maka..redha je lah

    ReplyDelete

Thanks Lovelies