Breastfeeding.......sapa nak beli breast pump

January 10, 2010




I plan nak full breastfeed la InsyaAllah.....most akak2 kat ofis sumer mang fully breastfeed, best je rasa dpt bg baby susu ibu kan.... nway, a fren of mine ada jual breastpump tau...brand Medela, ada Medela Harmony n Medela Swing.....but i think i want to go for Medela Swing...yang bestnye leh main kutu tau...for more info click kat link bawah ni eh for Medela Swing nye post at her blog


LAGI ARTIKEL MENARIK

4 comments

  1. i x preggie lagi..kalau i preggie..i nak beli ni! hehe..memang dah plan dari dulu lagi..

    ReplyDelete
  2. thanks for the entry
    mmg berhasrat nak beli ni..gi jengah blog ur fren jap ye

    ReplyDelete
  3. aha... mmg kite pon berazam (aiceh) nk full BF my baby nnt. So far lom bli apa2 brg pon.. but definitely BF gadget ni one of the priority la kan.. tp mcm awal plak nk beli2 skrg. survey2 dulu je kut... sambil buat budget list. huhuhu~

    ReplyDelete
  4. skang ni still in survey mode...tp mcm my fren ni, sistem kutu die main selama 5 bulan...so after 5 bulan tu la baru akan dpt breastpump nye...by the time kite nak bersalin nanti dah dpt la...ni kalau taknak kuar duit segedebuk la utk beli breastpump ni hehehe

    ReplyDelete

Thanks Lovelies