My Precious...I love u all so much =)

February 09, 2010


Izzat Farhan..born 15December2000..kaklong 1st baby...oh buah hati maklang, buah hati semua org... since mase tu after spm, i yang jaga dia sampai la die 6bulan....hehehe best sgt jaga baby tau...sayang sgt kat Izzat


Idlan Fahmi.. born 29April2003... buah hati kedua kaklong and kami, sgt cheeky Idlan ni masa kecik and kepohchi sket mase besar... perlu kan kesabaran deal ngan Idlan ni tp die sgt caring and sweet regardless of the kepohchi and all hehehe..i love u idlan


Muhammad Alham Nabil, born 15May2005, kakngah 1st baby... sgt comel and hensem hehehe, manja tau Nabil ni...kuat merajuk pon sama hehehe, papepon maklang sayang sgt kat Nabil..mase Nabil lahir ni..kaklong semua dah ke Saudi...so sumer tertumpu kat Nabil..manja la Nabil ni hehehe


Nur Alya Nabilah....born 26May2007....kakngah 2nd baby...princess of the family.....some said muke die mcm Sharifah Amani hehehe yeke, muke ayu2 tp garang u hehehehe...skang ni ckp pelat2 tp byk keletah hehehe suke usik org..love u Bella


Ihsan Fawzan...born 14September2007...kaklong's youngest baby.... ayayai ni yang paling byk keletah in the family...rindu sgt ngan gelagat ihsan ni tau.... die boleh wat org sentiasa gelak je ngan gelagat die...love u chan chan


Muhammad Alham Naufal...born 12June2009.... kakngah's youngest baby.... mule2 naufal ni muke die masam he...tp bile die senyum..awww cair hati maklang ni....skang ni mulut die dah bising...rajin borak2..oh i laf u Naufal

New addition to the Razali Bon's clan? coming soon InsyaAllah, probably end of June or early July...ibu pon dah tak sabar sgt ni.....Your 6 beautiful cousins pon mesti tak sabar nak jumpe baby ibu ni =)
p/s: anak buah belah hubby ramai sgt tak igt nama la semua hehehe..tp InsyaAllah raya thn ni MIL and FIL akan dpt 3 cucu baru =)

LAGI ARTIKEL MENARIK

0 comments

Thanks Lovelies