35weeks check up!!

May 21, 2010

Sampai lambat sket dr bese.... sampai tepat2 pukul 8...paling frust takde parking, so terpaksa parking di luar klinik...huhu menapak..penat =
Masuk2 klinik..wow ramainye org... ramai nye yang kene minum air gula hr ni... bulan lepas takla seramai ni... amek darah.. hr ni mcm kecut pulak amek darah.. dah la nurse cucuk mula2 tu darah nye takmo kuar.. cucuk lak tempat lain...adoii... pas tu minum air gule .... kembang tekak ku...
hari ni jugak ada check up so tak la buhsan nak tunggu 2 jam utk amek darah lg... terkejut sebab berat tak naik langsung..ayayai.. baby ku tak membesar ke? tanye nurse.. die kata takla.. ni yang tak sabar nak gi scan kat klinik swasta ni.. nak tau berat baby normal tak.... td dgr heartbeat die.. hehehe sgt syok..kuat sungguh hehehe... yang lain2 sumer ok... oh tp result mgtt next week baru tau...
p/s: baru pas lunch..lapar since tak bekfas kan..tp still takleh masuk byk sgt... mata ni ngantuk lak.. hr ni break lama tp tatau nak merayau ke mana... ibu penat..tido aje lah zzzzzzzzzzzz.... oh ya, hubby dah on his way.. amek half day hr ni... weehuuu tak sabar nak jumpe chenta hati =)

LAGI ARTIKEL MENARIK

3 comments

  1. bestnye jab lg da bole jmpa hubby. ehhe phm perasaan itu.dlu saya pun cmtu hehe..

    anyway, mmg kalo dah ujng2 pegnen ni berat kite x nek sgt.. jgn risau la..bby mesti nek berat punye :)

    ReplyDelete
  2. wizza: oh yeke wizza... fewww lega dgr =)

    ReplyDelete
  3. ok yer check up nyer....selamat berphotoshoot

    ReplyDelete

Thanks Lovelies