Akibat sedih...jom shopping hahahahahaha

May 14, 2010

Akibat sedih hubby tak pulang minggu ni... so the best theraphy for me is shopping!!! and shopping di hujung jari weehuuu... dah borong dua barang kat LittleWhiz muahahahahaha : Little Bean sterilizer & warmer dengan Mom's Precious Cooler Bag set tu...aku sokaaaaaaa huhuhu (sedih lg sebenarnye ni sebab hubby tak balik huhuhuhu)
Barang yang merah2 tu masih belum dibeli lg..ayayai
  • Barang2 baby
  • Sterilizer and warmer - weehuuu weehuu dah soping td =)
  • Mattress
  • baby cot - ni dah sms nenek td.. maybe minggu ni leh gi beli kot kan weehuu
  • bedding set - tunggu makngah baby belikan hehehe
  • More bottles for EBM =) - rasanye dah cukup sebab cooler bag set tu pon dah inc 6bottles...so altogether dah ade 32bottles =)
  • Bath tub
  • Cooler bags for EBM =) - wehuuu wehuuu wehuuu dah soping juge td =)
  • Kelambu for the baby cot
  • Barang ibu
  • Set bersalin - dh decide mang amek Amway Tropical Herbs tu
  • nursing bra - baru ada 1... mau cari lg yang ala2 sexy gitu hehehe

p/s: huhuhuhuhuhu balik lah cik abg ku

LAGI ARTIKEL MENARIK

10 comments

  1. wahhhh auntie elly jeles nie baby ibu awak dah shopping2 nie...huhuhu

    ReplyDelete
  2. elly: shopping sebab sedih sgt tak best huhuhu

    ReplyDelete
  3. haah gak kan jiha..dia happy masa shopping tu je.lepas shopping ingat balik..kan..tak pe la..sabar banyak2 ek..baby ada teman ibu

    ReplyDelete
  4. jiha...nnt belilah baby cot yg siap ade kelambu sekali...;-)
    P/S:Zafri gune baby cot kejap je...hhehhe...die lagi suke tido dlm buai....

    ReplyDelete
  5. elly: tu la... nasib ada si kecik ni kan

    ida: eh ida..hehehe ada blog eh

    ReplyDelete
  6. kihkih...baru2 je layan blog2 ni...klu rajin update..sbb memanjang bzzss...hehehe...btw,happy belated birthday ekk...aku ingat,tapinye rumah aku banjir lagi sekali..on the 8th tu...dah penat2 langsung lupe nk wish ko...huhuh...

    ReplyDelete
  7. sabar..shopping kira terapi terbaik la tuh..huhu..

    cik abg ada keje..baby ada temankan kan..

    ReplyDelete
  8. Hey what a great idea to make baby bedding i have made this too see the lot of things i mix
    all the tings like i make the combination of 2 colors and also designed as baby skirt.




    baby bedding uk

    ReplyDelete
  9. hai jiha..nak tanye buley? amwaynye product tu bape rm ea?

    ReplyDelete
  10. ryna: tu la...

    sascha: kalau tak silap dlm RM293 ke Rm298 camtu

    ReplyDelete

Thanks Lovelies