Bersalin kat Gomen + Stem Life

May 11, 2010

ayoyo camne ni eh... call rep Stem Life tu kan.. die kata dierang tak buat kat Hospital Gomen... hanya HUKM aje... alahai..camne plak ni... Jiha mang dah plan nak bersalin kat Putrajaya or Ampang... dah amek GL pon dr Hq... takkan tibe2 nak ke HUKM lak kan.. alahai.. pape pon dah buat appointment ngan Stem Life rep tu hari sabtu ni....
alahai..camne ni...nak bersalin kat HUKM pulak ke ni... ayoyo.. nak call CyroCord nye rep lak la...

LAGI ARTIKEL MENARIK

5 comments

  1. kena plan betul2 sbb kena book kan..apa2 pun pk2..okeh n harap semuanya selamat..

    ReplyDelete
  2. wah cepatnye dah siap amek GL lg..leh la dpt first class..huhu..kite takde GL ne camno la nasib ek...

    ReplyDelete
  3. hi jiha
    sorry nak mencelah. i am doctor working in UMMC.. yes all gomen hospitals are instructed not to allow cord blood collection in gomen hospitals. It is a policy. Exception only to uni hosp like HUKM/UMMC, private centers.

    but if you ask my opinion - tak berbaloi you ambik cord blood ni in private center. I personally believe in public cord blood banks tapi sayangnya tak wujud kat malaysia ni.

    read here more.. a very good article
    http://www.parents.com/pregnancy/my-baby/cord-blood-banking/the-cord-blood-controversy/

    ReplyDelete
  4. erkk... doc sudah berkata2 di situ.. fikir yg terbaik ye jiha... moga2 n baby slamat slalu..

    ReplyDelete
  5. ryna: tu la tgh ber pk pk lg ni

    myheart: GL tu pon collegue yang suh gi amek hehehe

    aurinh: thanks for the advice and link...

    anna: hehehe thanks anna

    ReplyDelete

Thanks Lovelies