Check up 33 weeks petang karang huhuuhuhu

May 06, 2010

Hari ni Jiha ada check up... kol 2pm
huhuhu bimbang sgt ni... 2 minggu ni kesihatan tak berapa memberangsangkan... asek pening2 je.. and last weekend, check blood pressure using abah nye bp machine tu.. huhuhu sgt rendah... no wonder asek pening aje..ditambah lak dgn food poisoning hr tu huhuhu... and sampai ke hari ni masih pening2 lg.. pastu dr semalam tekak ni bukan main perit lg and saya sudah berkahak hijo urgghhhhh... makan pon tak lalu, tp paksa kan telan utk baby... tp lepas tu alamat akan loya... loya akibat tak selesa ngan kahak ni huhuhu.... and yang lg horror kan (ohh sila jgn muntah hehehe)... pg td jiha muntah... tp muntah air aje la... yang buat cuak nye tu... jiha muntah serentak melalui mulut and idung.... ohhh sudah bocor ke saluran idung ku huhuhuuhu
cepat2 la sembuh wahai Najihah... oh mintak2 tak efek baby dlm perut ni =(
p/s: kalau bp rendah kenapa eh? before ni kalau kes bp tinggi dipaksa bersalin awal kan... kalau bp rendah????

LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. hye jiha...blogwalking..jumpa ur blog...suke bace sbb kite pun tgh preggy ni..21minggu..but,2nd baby...hehe..
    nway,salam perkenalan....

    i add ur link ek..n link me back..tq nway!
    c again.. :)

    ReplyDelete
  2. ain: hi,salam perkenalan too..thanks... hehee syok kan preggy

    ReplyDelete

Thanks Lovelies