Esok check up!!!!

May 26, 2010

few years back, pagi buta kat KLIA sending k.long and family off to Saudi, i love u abah & mama

Esok check up tak seorang... no no bukan ngan hubby... dgn my parents hehehee... sebab nye Jiha tak de kereta kat sini.. and esok parents mang akan jemput pon kan... tp esok dierang sampai awal sket la.. check up after lunch... dierang akan fetch kat opis.. gi lunch then gi check up... hehehe mcm bdk kecik je gi klinik parents teman hehehe

ohhh sebelum Jiha kawen kan... gi klinik mang mama yang teman.. teman masuk dlm bilik doktor tau hehehehe... mcm bdk kecik kan... pastu i feel more comfortable if mama yang ckp kat doctor symptom2 sakit tu.. i akan buat muke selepet mengiya kan aje hahahaha... tp skang dah kawen tak lg la... dah matang sket... tp kalau masuk jumpe doctor mang hubby masuk sekali, tp Jiha yang ckp la... cume die tambah2 kat doctor and dia yang pandai2 mintak kan MC utk jiha... hehehe Jiha mang tak geti nak mintak2 mc tau ngan doctor... malu.. kenapa tah... tp time preggy ni.. kerap lak dpt mc.. tahun ni je dah 7 hari mc hehehe

best nye minggu ni cuti 3 hari... esok dah nak jumpe hubby dah.. weehuu.. tp sian hubby ku demam... nak buat bubur lah utk die nanti.. sian ayah baby kan...


p/s: tak sabar utk weekend.. nak suh hubby pasang baby cot, nak basuh the bedding set n hias2 bilik =)

LAGI ARTIKEL MENARIK

7 comments

  1. hihihi jiha..selamat ber check up...elly dah selesai pagi tadi..hihih

    ReplyDelete
  2. salam perkenalan dari nani..esok pun nani ada cek up..minta2 last cek up before baby kua..

    ReplyDelete
  3. wah! msk klinik dgn mak.. suwitnye :D
    kite pon tk saba nk chk up sabtu ni. nk tgk berat baby dh baper... sbb rasanya mcm byk mkn ar minggu ni....

    ReplyDelete
  4. jiha...jiha ada beli krim utk ruam baby tak...ape namanya tu..krim pampers..perlu ke ek benda tu

    ReplyDelete
  5. jiha beli yang brand pureen.. nappy ape tah name die... menurut akak2 opis sgt perlu.. sebab baby selalu kene ruam kat bon bon hehehe

    beli je elly.. kalau takde ruam tu alhamdulillah.. tp kalau kuar, at least kite dh ready kan

    ReplyDelete
  6. selamat ber check up yer jiha....sggh manja sekali jiha ni....

    ReplyDelete
  7. yatie: thanks... hehehe masa ni lom kawen lg hehehe

    ReplyDelete

Thanks Lovelies