Feeling better ;) and approaching 34weeks

May 13, 2010

Alhamdulillah... hr ni kesihatan agak baik sket... masih ada sipi2 batuk aje.... sejak 2 minggu ni lepas satu2 saket dtg... ujian huhuhu
Ish dah nak masuk 34weeks la... pinggang skang ni kerap rasa sengal2.. jalan dh tak seaktif dulu.. and badan rasa semakin panas... peluh tak igt.. even though kipas betol2 atas kepala ni.. tetap la bantal basah sebab peluh kat kepala ni bukan main hebat lg... ayoyo... kene kerap tukar cadar aje skang ni... lepas tu pagi2 skang ni membazir aje pakai bedak tau.. sebab sat gi peluh dah byk kat muka ni ... hehe pasrah aje la ngan peluh2 ni.. nasib baik la opis ni beraircond... so tahan lah sket kan
Baby makin aktif tak mengira masa.. this two weeks ibu die tak sihat tp sgt terhibur ngan baby dlm perut ni... agaknye mcm2 aksi die buat dlm tu kan... so terubat la sket saket ibu ni ;)
p/s: we recieved few great news (alhamdulillah rezeki anak) and 1 not so good news.. maybe hubby will not be around after Jiha bersalin/pantang time... he was reluctant to accept the offer sebab bini die nanti baru pas bersalin kan huhuhu... oh mintak2 postpone ke next monthnye... ibu n baby boleh ikut hehhehehe

LAGI ARTIKEL MENARIK

7 comments

  1. heheheh elly bab panas tu dah kurang dah jiha...sakit pinggang je yg dah makin kuat menyerang..tak pe la..demi anak tersayang..sabar je la kan

    ReplyDelete
  2. jiha,get well soon..saya haritu pun batuk2 lame gk nk baik..asek minum air sejuk hehe..

    ReplyDelete
  3. elly: yeke... mintak2 la jiha pon cepat ilang panas ni...ye sabar utk baby sayang kan hehe

    wizza: thanks.. tu la agaknye skang ni mang musim kan...

    ReplyDelete
  4. alaaaa... sian nye... xpe2, moga2 hubby jiha sempat la jenguk even x tiap1 ari... take care sis!

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...sihat dah dia...
    take care dear...hope ur hubby dapat tgk u time berpantang walaupun xdpt tgk hari2 kan...;)

    ReplyDelete
  6. u...jaga diri tau! x saba nak jumpa u time kenduri esah...nk tgk perot seksi u..hahaha..anyway..yus dpt offer apa? mcm menarik aje bunyinyeee..hee~

    ReplyDelete
  7. anna: thanks tu la... terpaksa la tabahkan diri

    nads: alhamdulillah.... tgl saki baki je lg sket ni... mintak2 cepat2 ilang

    amy: hahaha sexy ke... gumuks ok.. offer? nanti2 lah cerita hehe

    ReplyDelete

Thanks Lovelies