Last Payment for Medela & More on bedding set..ayayai hehe

May 25, 2010

abes payment dah... bought at LittlePoshyKidzShoppe


Yeay.. Alhamdulillah.. payment main kutu Medela dah pon complete... woot woot wehuuu... hopefully niat i utk full breast feed tercapai.. amin... will consider Medela harmony jugak.. tp ni maybe tgk condition swing... kalau tak perlu manual... guna satu auto tu aje lah kot... nasib umah my parents dah ada dua fridge.. so satu tu leh guna utk buh EBM... save duit takyah beli lain dah hehehe

oh.. hari ni perut Jiha super sebu.. oh oh... dah sempit sgt dlm tu eh baby.. ala cian die.. 'tanda cinta' ku pon makin menjadi jadi menunjukkan perut ni mang menegang setegang-tegangnye hehehe... oww sexy la 'tanda cinta' (hahaha tak larat pujuk diri sendiri)... skang ni nak bangkit dr baring pon dah terasa semakin payah... tido malam pon kurang selesa sebab sakit badan n risau baby kat dlm ni pon tak selesa... tp bile terjaga mlm tu, terhibur sgt bile baby tendang2

oh... i received tempting news.. haha on bedding set.. yaya... already have one set hadiah from makngah baby.. the colour is sweet khakis.. aussino dah abes blue colour stock bedding set... hehehe typical mum.. i still wanna have something blue for my baby boy (ala lg pon bedding set mang sepatutnye ada at least 2 kan..satu basuh, leh guna lagi satu hahahah alasan)...
oh oh back to the tempting news... my fren cakap kat Great Eastern Mall ada satu kedai ni... CottonPicking... leh custommade the bedding set.. embroidered..plus yang lg sweet leh tulis2 nama baby kite... so decided to have a look kat kedai tu, tp after bersalin la baru beli bedding set kat situ cos sampai skang ni we still lom finalized nama baby.. so takleh la nak order the bedding set tu dulu kan... Another outlet is Cotton Club kat Bangsar Village 1... my fren cakap boy bedding set chomel2 kat sana...ohhh... tp i think i'll go for CottonPicking sebab leh buh nama baby hehehehe.... lg pon dekat je GE mall tu ngan umah... skang ni tak larat nak jalan jauh2 hehe... oh tempting tempting =)


p/s: minggu ni genap 36weeks... agaknye baby nak kuar masa minggu ke berapa eh... tunggu ayah ada ngan kite eh sayang... weekend la sayang kuar tau.. amin

LAGI ARTIKEL MENARIK

14 comments

  1. hai jiha..salam perkenalan dari nani..dah 36 weeks eh..nani dah 39 weeks ni..tunggu masa je nih..due bila? nanti samala baby kita eh

    ReplyDelete
  2. be ready k jiha
    anytime tu, tp harap2 wiken lah..time ayah ada sama..barulah best..
    bedding set bleh custom made..bestnya
    nak buat gak lah.

    ReplyDelete
  3. nani: dah dekat tu 39 weeks =)... jiha due 26June

    dayu: tu la mintak2 la ayah nye ada kan.. tu la menarik kan .. leh bubuh nama anak yang best tuh

    ReplyDelete
  4. berdebar2 jugak bila dh msk 36wks ni kan..
    everyday nk pergi kerja, everyday tu jugak la suspen, takut terberanak kat opis. huhu!

    ReplyDelete
  5. amin..moga dia kuar masa ayah nya ade..sama2 nyambut..

    x sbr anty ryna...huhu..

    ReplyDelete
  6. wahhhhhhhh....bestnye dah ready eh..elly pun dah ready pump..cuma nak beli fridge tu mahal sangat la...hihi elly smalam kene perut sebu...minum goviscon jiha..kejap je baik...hihi

    ReplyDelete
  7. cepat2 kuarrr sis :D
    sis sila ambik award die blog sy :)

    ReplyDelete
  8. u..jaga diri baik2..i pun x sabar nak dgr berita baik ni..hopefully dia meronta2 time yus ada di sini la..insyaAllah semua akan selamat.. =)) oh oh..i baru nak buat 1st payment arini tuk pump tu..hehehe..

    p/s : serious x saba sgt nak jumpa u..nak peluk2 semua..rindu gila laaaa....

    ReplyDelete
  9. hope baby kuar mase daddy dia de laa...
    tp papepun be ready jiha...nad doakan yang terbaik tuk jiha n baby...

    ReplyDelete
  10. jehan: tu la... jiha pon kalau leh nak time weekend... takmo lah nyusahkan housemate or colleague lak huhuhu

    ryna: sabar ye aunty ryna.. sket minggu aje lg hehehe

    elly: dh kurang sebu elly... baby ngeras ngan hebatnye semalam hehehe

    elya: hehehe

    amy: rindu gak... nak tgk perut mak yung u hehehe

    nads: harap sgt2 ayahnye ada... thanks nad

    ReplyDelete
  11. jiha!! tibe2 tingat baby min kluar time week 37. jiha get ready dr skrang tau jiha. anything is possible! hehehe...

    ReplyDelete
  12. min: tu la.. hopefully ayah nye ada la.. 37 ke 38 ke 40 ke... erk tp my bff wedding masa i 37weeks.. kat melaka lak tu... huhuhu nak gi

    ReplyDelete
  13. mmg letih melayan pewot sebu ni kan jiha....

    Harap2 baby jiha kuar weekend day...daddy nyer ader....lgpun perlu tu...sokongan dr dier...

    Bedding set yg bleh tulis nama tu menarik lar....

    ReplyDelete
  14. wah..bestnyer customize bedding tu..actually i pun de gak berangan2 nak buat customize bedding..xde website ek??

    ReplyDelete

Thanks Lovelies