Pregnancy Photoshoot!!!

May 18, 2010

alolo mana nak cari baloon camni eh? sgt comel =)


Weehuu... hari ahad ni akan gi for our Pregnancy photoshoot... alolo tak sabarnye... will do it early in the morning sebab nak elak panas.. nanti mak buyung tak tahan lak hehe

agak2 korang kelakar tak kalau bawak stroller utk back drop?? hahaha tolak stroller kosong... alolo idea asal nak bawak pacifier utk suh hubby isap terpaksa di cancel... dah tanye hubby...die kata die sekeras2 nye takmo isap pacifier tu hehehe .. tak sporting la hubby i ni (ampun yang!!! heheh )

dah ada few things in mind yang nak bawak utk photoshoot tu nanti =) and we plan nak pakai blue cos baby boy kan... eh tp kang kalau yang kuar baby girl pulak nanti camne eh? hehehe .... pakai je la pon baju pape kan.....
p/s: mood sgt happy... last weekend hubby tak balik kan.. so this week die balik...oh sgt rindu and sgt tak sabar for the photoshoot...woot woot weehuuuu


LAGI ARTIKEL MENARIK

8 comments

  1. waaaaaaaaaaa sangat jeles okkkkk...mahal tak jiha buat ek..fuh fuh fuh kalau duit kwsp tu kuar mgu ni leh buat gak kot.hahahah

    ReplyDelete
  2. Jiha, kt wall fb i, ade satu album Yantie Mazyantie kot, i ade like .. bleh browse tgk album tu utk latihan pregntcy shoot, cewahhhh hihihih. besnyaaaaa!

    ReplyDelete
  3. elly: Jiha mintak tlg kawan aje yang amekkan la.... saje2 je suke nak wat..teringin....

    madi: oh yeke...hoyeah hoyeah nanti i tgk

    ReplyDelete
  4. wah..bestnya..x sbr nak tgk..

    ReplyDelete
  5. seronok yer....klu hubby yatie suma dier tak nak buat.....apa kan daya ku....

    ReplyDelete
  6. fika: mintak ok..saje nak buat kenangan =)

    yatie: hubby jiha certain2 mende sporting tp ada gak yang die tak approve

    ReplyDelete
  7. mien ada plan nak buat time peknen aritu, alih2 xsempat! baby kuar a few days awal dr photoshoot.. huhu!! kene tunggu 2nd la nmpknye...

    ReplyDelete
  8. mien: buat outdoor bertiga la plak... newborn outdoor photoshoot =)

    ReplyDelete

Thanks Lovelies