Warded? Bersalin??

May 04, 2010

amek feel utk bersalin nanti hikhikhik

cayang baby dlm perut ni =)

Jeng jeng jeng.............. belum bersalin lg.. baru 32weeks... ni actually gambar mase hantar my mum utk operate mata ... tp saje je gatal2 nak ala2 baring2 kat situ ehehehe... tp kan these 2 days mcm ada saket2 kat bahagian bawah tu.. tp tak kerap..kdg2 die dtg... another 6 or 8 weeks utk bersalin lg ... ayo ma.. hehehehe and and and ibu ni selalu terkejut dgn flying kicks si kecik dlm perut ni... sudah makin kuat and sometimes senak sket hehehe.. buat ape la dlm tu eh

Mlm td call hubby, lepas dgr suara hubby aje.. baby gerak bonjol2 aktif sgt.. hehehe baby rindu ayah die eh.. hehehhe syok la bile baby gerak

LAGI ARTIKEL MENARIK

8 comments

  1. boooolat perut ibu, looks sexy pon iya.
    mmuahx!

    anty diha :P

    ReplyDelete
  2. hikhikhik budak2 skang bijak kan jiha..malam tadi kan elly tdo mengiring.peluk bantal peluk...kira perut kene bantal la kan..rasa baby dok macam tolak2 bantal tu...hihihi dah la panas..memang dia tak selesa kot

    ReplyDelete
  3. aunty diha: hehehe sexy kah... gumuks la

    elly: tu la kan... mintak2 bijak la sampai bila2..amin tak sabar kan nak cium si kecik dlm perut ni

    ReplyDelete
  4. lawa jer..x gemuk..seri2..sihat2 sll okeh..

    ReplyDelete
  5. tungguuuu...tak lama lg merasa lar dok kat katil nnt....tapi idok lar senyum lebar camtu....hi...hi....hi....
    Semoga ceria selalu camni yerk...

    ReplyDelete
  6. ryna: tak nampak gemuk sebab pakai baju itam kot hehehe

    yatie: hehehehehe kuikuikui cuak lak

    ReplyDelete
  7. makin comel!! x saba nak jumpa u time kenduri esah..hopefully baby sabar n baby mama amy tengok dia dalam perot..hee~

    ReplyDelete
  8. amy: tu la ...mintak2 i masih larat time wedding aisyah.. masa tu 37weeks dah huhuhu

    ReplyDelete

Thanks Lovelies