Agak sedih...

June 22, 2010

Hubby dah balik Penang... dh on the way dah ni... semoga Allah lindungi suami ku...

hehehe adoi.... ada scene meleleh2 air mata pg td hehhehee... oh cendawan gala meme @ kememe la ibu ni... tp i redha aje... Allah dah atur kan segala2nya utk kami =)

oh ya... saket yang dtg mcm biskut chipsmore... kadang mcm ouch saket nye... kekadang mcm terlebih energy leh ngemas2 tak geti dok diam hehehehe

sgt seronok tgk kawan2 blog yang dah selamat melahirkan their precious baby... Alhamdulillah... can't wait for mine... oh ibu dah terkinja2 tak sabar hehehe

p/s: oh pg td dah call KK Au2 utk 40weeks routine check up Khamis ni.... owww sampai ke minggu ke 40 pon saya masih gigih gi check up lg... hehehe baby nak kuar on ur due date 26th ni jugak eh heehehe

LAGI ARTIKEL MENARIK

12 comments

  1. 26th??? owwwwhhh... anna genap 4 bulan kaweeenn on dat day... masih menunggu kabar gembira.. sob3...

    moga selamat ye sis...! Ameen..jgn sedey2.. nnti baby nangeeess jugakk...

    ReplyDelete
  2. fuyoo...gempak lar jiha....lom bersalin lagik...syok ar baby duduk kat dalam tuh....smoga mggu ni jiha bersalin...InsyaAllah.

    ReplyDelete
  3. sabar yer..baby tunggu ayah jugak kot weekend ni..=)

    ReplyDelete
  4. Kalau lahir malam jumaat pon ok jugak... berkattt!!

    ReplyDelete
  5. anna: hehe haah 26th..thanks anna

    yatie: hehehe lom lom.. sedap dok dlm tu kot

    deena: hikhik best n syukur sgt kalau ayahnye ada

    ilot: berkat selamat...amin

    ReplyDelete
  6. dear, banyak sabar k..ade hikmahnNya tuh..kt yang xtau kan...

    ReplyDelete
  7. ntah2...baby jiha nak keluar 25 hb..time gaji..macam anak mun..mirza...sakit lama..tau2 25hb br keluar tau...hehhehee

    ReplyDelete
  8. mun: hehehe 25hb eh... best gak tu time gaji hehe

    ReplyDelete
  9. i rasa baby nak tunggu ayah dia balik sini la..hehehe..i tetap doakan yang terbaik!! x sabar gak mama amy nak peluk2 baby tu!

    ReplyDelete
  10. amy: heheheh sabar2..sikit hari lg

    ReplyDelete
  11. no no no.. jgn sedey2.. takmo sedey.. bby mesti sedey klu ibu dia sedey..

    bby kuarla 29 jun. sama birthday ngan auntie.. haha.. lagi lambat dr due date. lagi sedih kak jiha nanti. bby kuar cecepat jd baby yang sihat ye..

    p/s nak baby.. doakan sue ye kak jiha..

    ReplyDelete
  12. suraya: thanks....InsyaAllah lepas ni turn su lak =)

    ReplyDelete

Thanks Lovelies