Air Ketuban Pecah?????????

June 11, 2010

Eh alamak... ape ni?
Tgh syok borak ngan kak maria pasal perihal bersalin tibe2 ........ erk rasa saket di ari2 sket dan tussshhhh.... tak dpt kawal langsung... air ape kah itu.... alamak.... ape lagi, excused myself pastu terus menonong ke toilet... nasib baik pakai pad kan.......... sniff sniff... oh bukan air ketuban kot ni... maybe discharge aje... cos takde bau2 hanyir pon.... nurse ada pesan kalau air ketuban bau nye hanyir sket.... hehehe lega... kalau pecah air ketuban pon biar lah di rumah sendri + biar lah hubby ku ada hehehe
kalau lah pecah air ketuban di opis or di umah sewa... dah nyusahkan org lain lak nak membersihkan nye.. huhuhu takmo takmo.... td borak ngan gf Aisyah.. die kata suh i bawak towel ke opis... so kalau terpecah di opis i leh cepat2 lap... agak2nye sempat ke nak bersihkan eh.. ke dah terus menonong ke hospital? hehehe ish ish baby oh baby... kuar time kite ada kat umah nenek aje eh... ayah pon ada.. ibu kalau leh takmo la nyusahkan org lain... ni pon dah 2 minggu ni gi check up, housemate yang hantar... ibu dah patah kaki takde kereta nak ke hulu hilir dah huhuhuhu.... nanti baby kene cayang aunty2 tu semua tau.... heheheh
p/s: esok birthday your cousin brother tau baby.. abg Naufal 1st bday... ke baby nak kuar esok jugak? nak sama bday ngan abg Naufal? hehehehe

LAGI ARTIKEL MENARIK

10 comments

  1. jiha..cepat2 check doc dulu. mcm dah ade tanda2 je. insyaAllah semuanye selamat..:) untung baby ade aunty2 tersyg. :)

    ReplyDelete
  2. u... kalo ikut firasat i, rs mcm nak sama ngan unty dia ni je besday dia..
    hehe. tp u nak dia kuar weekend la kan.. i doakan semua senang utk u. i doakan baby yang sehat dan comel akan lahir dan menceriakan kite semua tak lama lg. So... jeng jong jeng.. tungguuu....

    love :)

    ReplyDelete
  3. ayayayyayaaaaiiii... takutnyeee...dah x lame tu jihaaaa.... anna plak risau lebihhh....hehehhe... Ya Allah, selamatkan n lindungilah dua beranak ni... Ameen..

    take care sis!!!

    ReplyDelete
  4. Setahu i, air ketuban takde bau.

    ReplyDelete
  5. hr tu yatie nyer air ketuban pon takder bau....rs nyer baik g check kat doc....utk kepastian...

    ReplyDelete
  6. a'a la..selama yg baca , air ketuban xde bau.. rupanya bau hanyir eh? erm.. wat saspen je jiha.. jgn lupa update progress hehe

    ReplyDelete
  7. ade mmber i, dah pecah air ketuban n basah dekat seat kete tu selamba je dia balik keje sampai umah siap basuh baju n sidai kain dulu pastu barula dia siap2 g hospital utk menyerah diri...
    huhu....

    ReplyDelete
  8. dear...dah nk dekat tu kot...semoga semuanya ok..

    ReplyDelete
  9. ooo..air ketuban ade bau hanyir upenyer...

    ReplyDelete
  10. apa macam lepas lahirkan anak? korang masih jilat-jilat lagi?

    ReplyDelete

Thanks Lovelies