Berbual ngan baby heheheh

June 24, 2010

Conversation ibu n baby

Ibu: Baby, baby nak kuar hari ape eh..... hmmmm

.
.
.
.
Ibu: Ok, kalau sayang nak kuar esok, tendang belah kanan; kalau sayang nak kuar hari Sabtu lusa tendang belah kiri (sambil si ibu letak both her hands kat perut, tgn kanan kat perut belah kanan n tangan kiri kat perut belah kiri)

.
.
.
baby: tup (tendangan kecil belah kiri)

Ibu: hehehe sayang nak kuar lusa ye hehehe... ok kite try lg sekali eh

baby: tup (tendangan kecil juga di belah kiri)

buat kali ke-3... tendangan si kecil still belah kiri hehehe

p/s: haahahaha boleh percaya ke.... hehehe tp seronok la bual2 ngan baby... sgt responsive.... I love u sayang

LAGI ARTIKEL MENARIK

14 comments

  1. uwaaaaaaa.... sgt sayu baca neeehh... ht sgt tsentuh dgn hubungan ibu n anak ni....

    ReplyDelete
  2. jiha you buat i touching lah....pandai baby jiha respond kat mummy dia :) semoga jiha selamat melahirkan :)

    ReplyDelete
  3. hihihi jiha..nanti bby dah kuar kan...jiha mesti tak percaya kalau tgk kaki si comel tu...elly kalau Putry tdo..slalu tgk kaki dia.."ni kaki yg slalu sepak2 dalam perut...hihi "

    ReplyDelete
  4. elly,samela cam fashya..bile die dah kuar, ni la yg dok dalam perut ibu, yang sepak2 perut fashya...cam tak caya die da kuar..comel...

    comella ibu jiha ngan baby ni... :) bby mmg faham ibu die...masa fashya overdue tu..elok2 je hari nk induce dia trus ade rase sakit nak bersalin sebab slalu ckp2 dgn bby ibu taknak kene induce..:)

    good luck jiha..:)

    ReplyDelete
  5. kimmy: =))

    anna: huhu... hubby takde nak borak.... InsyaAllah anna pon nanti bakal merasa pengalaman ni ..amin

    ielah: thanks =))

    elly: hehehe comel je... mesti geram je tgk kaki comel Putry kan

    fashya: hehehe... bagusnye Husna dgr ckp ibu die.... heheheh Jiha pon nak ckp camtu lah...

    ReplyDelete
  6. ehhe comel :)
    mmg best kan kalau baby dpt respon ape kite ckp..rase mcm, wahh dah pandai rupenye baby dlm perut ni :)

    ReplyDelete
  7. baby tunggu ayah balik dulu tu..dia nak ayah azankan kat telinga dia nanti..=)

    ReplyDelete
  8. hehe..kan i dh ckp..baby tu budak baik! somelnyeee...x saba sgt dh ni!!! gudluck u..sila inform i awal2 bl ade ape2..hahaha... *penyebok*

    ReplyDelete
  9. alorlolooo.comey nyer ...gurau n berbual dgn baby yer.....

    ReplyDelete
  10. amy: hehehe ok ok

    yatie: hehehe dah tatau ape nak buat... so borak ngan baby je la

    ReplyDelete
  11. waa..tomel sungguh baby u jiha!!gd luck!!

    ReplyDelete

Thanks Lovelies