=)

June 04, 2010

Semalam gi check up seronok pulak hehee... ye ye turun 2kg tp tak kene marah... nurse suh makan byk2 bg cukup tenaga ibu n baby... yang seronok check up semalam cos berborak dgn nurse tentang sakit2 contraction, tanda2 die.. berlainan to each mums... ada yang tangkap kat pinggang belakang, ada yang rasa saket kat perut depan... hehehe kesimpulan nye byk la tips semalam dpt.. excited sgt berborak ngan nurse semalam... and die pesan, bile bukaan dah besar nanti, jgn teran selagi tak di suruh teran oleh nurse... sebab? kepala baby boleh benjol kat hujung tu sebab belum btol2 tibe masanye utk keluar.. kepala baby leh tersangkut kat tulang punggung... aiyok aiyok..takpelah cuba cuba... byk baca pengalaman bloggers dah tak tahan saket sgt, rasa nak teran aje... ish ish camne lah nanti kan... mintak2 semuanye dipermudahkanNya

Mlm td Jiha mimpi.. hehehe mimpi baby dh kuar... baby poo poo then Jiha wash kan... pastu breastfeed.. oh best nye perasaan tu.. walaupon dlm mimpi.. then sms hubby pg td.. oh die pon bermimpi benda yang sama... hehehe agaknye we both dah tak sabar sgt nak jumpe baby kot hehehe

p/s: to all mommy to be yang dah dekat2 nak bersalin ni.. wish u all the best dan semoga Allah SWT permudahkan segala urusan... amin

LAGI ARTIKEL MENARIK

5 comments

  1. insyaAllah...dipermudahkan semua nyer....

    ReplyDelete
  2. jiha, mcm tak lama lg jek jiha nak bersalin. saye doakan semuanye dipermudahkan utk jiha & baby. aminn.. :)

    ReplyDelete
  3. yer..moga jiha nanti akan dipermudahkan..

    ReplyDelete
  4. da xlame kan jiha..
    im 32 weeks pon rase tak selesa..cam baby
    sempit je kat dlm.huhu

    jiha baby boy ke girl?

    ReplyDelete

Thanks Lovelies