Cuti awal..perlu ke?

June 02, 2010

Back in the office.... dengan batuk yang masih ada and pinggang yang saket ya amat huhu

Belum fully recover and rupenye semua housemate Jiha demam... oh no... tak boleh tak boleh... jgn lah berjangkit balik... belum pulih sepenuhnye ni... i need my energy n health for my baby huhuhu

Before ni batuk je mang akan rasa sakit kat rusuk n perut.. semalam sakitnye sampai ke pinggang...owh... and now even time tak batuk pon, the pain stays... mlm td punye lah takleh tido sebab saket sgt pinggang huhuhu

perlu ke Jiha amek cuti awal... utk berehat and kuarantin diri dr terjangkit2 (mintak jauh kan).. i need the energy... bukan itu saje... sejak tak sihat ni, selera makan pon dah turun.. sian baby nanti tak cukup makan... my EDD will be on the 26th of June... awal sgt tak eh kalau start cuti on the 14th tu?

p/s: ibu saket pinggang.. really need ayah huhu ;(

LAGI ARTIKEL MENARIK

9 comments

  1. better rest la jiha..
    takot nnt jejaskan bb plak..

    rsnya kalo 14 tu cuti.. still ok lagi..
    papepon.. mira doakan jiha cpt2 recover eh.. nnt sng nak branak.. br ade energy nak push.. =p

    ReplyDelete
  2. amik ar klu betul2 memerlukan..demi baby...

    ReplyDelete
  3. kite minggu ke 39 next week baru nk start cuti..haha rase lambat pulak..tp keje byk kt opis ni xley nak skip..kalau boleh cuti awal amek je..rest2 jln2..

    ReplyDelete
  4. fit pon tatau lagi nak amek cuti ke mg depan..sebab dah 39 weeks..hehehe..tak reti2 nak dok umah..

    ReplyDelete
  5. miera: annual leave dah tak byk...nanti nak simpan cuti raya lg... maybe jiha start cuti on the 21st tu kot

    yatie: demi baby

    nadya: tu la..tp tak sihat ni pon takde hati nak wat keje

    fit: jiha pon terpaksa tunggu 39weeks jugak utk cuti...

    ReplyDelete
  6. take a rest la jiha..sihat kan badan tuk baby...

    ReplyDelete
  7. jiha, kalau perlu cuti awal then cutilah, cos u may heal early nanti masa pantang so no prob nak masuk keje, i guess ape2 pun do think bout ur health la since dah sarat ni.. :)

    jiha, promise nanti tulis pengalaman deliver tau? promise? hehe..

    ReplyDelete
  8. u...i nangis baca nota p/s u..siyes..ttbe sebak..i xtau mcm mn u leh jd tabah sgt..n ni lembik n manja sgt kot..huhu..sangat2 kagum ngan u..insyaAllah ada la balasan baik tuk u nanti..i sentiasa doakan yus cepat2 dapat duduk sama u n baby..aishhh..i memang emo lately...

    ReplyDelete
  9. nads: tu lah..

    huda: tu la... mood keje pon dah takde ni.. takleh nak process ape2 dah... need rest.. hehehe insyaAllah akan ada nanti entry bersalin tu.. doakan sumer selamat eh =)

    amy: i tak tabah sebenarnye.. yus je tau i camne huhu... tu lah cepat2 lah kan..amin..

    ReplyDelete

Thanks Lovelies