False Alarm???

June 15, 2010


Jiha rasa Jiha dah kat stage tanda awal kelahiran.... sgt kerap buang air kencing dan selalu rasa pangkal rahim tertarik... rasa berat je di bawah tu.....

oh.. kalau nak elak dr terkena False alarm, kene byk minum air... good info =)

p/s: hari ni mood membaca dtg... leh baca on my lab project sket2 sebelum cuti panjang nanti + baca on preparation nak bersalin hehehe

LAGI ARTIKEL MENARIK

18 comments

  1. salam..
    Jiha, awk pya due date sama ngn saya la..n apa2 je yg awak rs..sy pn alami jugak... faz

    ReplyDelete
  2. good luck jiha.semoga dilancarkan segala urusan.AMIN!!!!

    ReplyDelete
  3. faz: yeke hehe... berdebar je kan... ayayai

    ainul: amin amin thanks ainul =)

    ReplyDelete
  4. take care JIha...:) tak sabarnye nk tgk baby dia..

    ReplyDelete
  5. gud luck jiha! cepat2 update fb tau kalo dh deliver :)

    ReplyDelete
  6. u yang tunggu masa, i pulak excited..x sabar nak tengok ur baby..mesti cute macam mummy nyer jugak..

    ReplyDelete
  7. honey: thanks... hehehe tak sabar kan.. =)

    min: hehehe ok ok akan cepat2 update

    deena: semua baby pon cute =)...

    ReplyDelete
  8. yuplah, sy pon alami perkara yg sama skrg ne. asik nak buang air kecik je asal bangun. haih...

    ReplyDelete
  9. ayayayayaaaaiii.. dah x lame tuuu.. doa byk2 ye sis!!! moga selamat sumenyeeee... dipermudahkann segalanya wat jiha... Ameen..

    jgn lupe update yeeee....

    ReplyDelete
  10. tu la..sonok baca blog jiha sbb saya xde blog..tp apa yg jiha rs bnyak yang terjadi kat sy jugak..so xdela rs cam sorg2 je yg alami..kirenye ada kawan yg turut rs apa yg sy alami..huhu sgt berdebar jiha..even rs nk berry pon..da was2...takut itu sakit sbb contraction..:) -faz

    ReplyDelete
  11. eiza: nak dekat dah la tu kan hehehe

    anna: thanks .. hehehe kalau larat nanti Jiha update =)

    faz: jiha pon tiap kali nak poo poo suspen semacam.. igt kan mcm contraction hehhe

    nads: thanks nad =)

    ReplyDelete
  12. salam petang jiha.....dah petang br sempat gi blog awk :P

    ReplyDelete
  13. thanx jiha share link tu...
    jiha start cuti bile?

    ReplyDelete
  14. jiha love!! sebelum ape2 let me say good luck to u dulu and hope semuanya selamat for the delivery.. hehe.. takut kang tau2 dah beranak dah..

    u be strong okay? baby mesti comel mcm mommy!!

    ReplyDelete
  15. yatie: hehehe busy eh

    jehan: nak cuti nak cuti huhuhu

    huda: hehehehe mlm je mcm agak cuak kalau saket nak bersalin tu dtg walaupon mengharap baby kuar... tunggu weekend baby!!!! hehehe

    ReplyDelete
  16. Jiha : Nasib baik ada housemate.. Akak rasa kalau akak nak bersalin kena drive sendiri pegi hospital. Boleh mcm tu?

    ReplyDelete
  17. ilot: biar btol.. nak dekat2 nanti paksa Mohd Rafi tglkan bengkel die tu hehehe

    ReplyDelete

Thanks Lovelies