Oh!! Check up lg japgi...

June 03, 2010

oh.. i lost 2kg.. camne ni.. kene marah tak japgi ngan nurse... bukan sengaja... demam hr tu sebabkan tak de selera... roti butterscotch yang enak tu pon leh makan segigit je... ni baru hari Selasa ada selera makan balik.. semalam pon dah makan Pizza dah... tu pon tak naik lg berat huhu

sgt ngantuk... nak wat keje ape pon takleh ni huhuhu... mlm td takleh tido... saket pinggang ya amat... sebelum nak tido dah urut2 sket.. tp tetap takleh tido.. lena jap... terjaga sebab saket pinggang... nak bersalin awal leh tak hehehe... oh oh tp lepas kan wedding mama Aisyah hr Sabtu ni dulu ye baby.. pastu hr Ahad tu baby nak kuar pon ibu dengan rela hati bersedia....

td rasa mcm kene tanduk2 ngan baby kat bahagian bawah tu... rasa saket kejap.. kejap je la... sakit pinggang ni yang tak ilang2.. agak2 bile la Jiha bersalin ni eh....

p/s: dah rasa bosan pulak tiap2 minggu gi check up... dengan mood yang tiada ni... dengan tahap kesihatan yang merundum ni.... ohh penat

LAGI ARTIKEL MENARIK

5 comments

  1. erm same la kite jiha..minggu ne dah 38 weeks..nak alih badan mase tido rase cam pedih btol kat tepi perut..sebab baby dah besa kot..pastu 2, 3 hari ne dah sakit2 pinggan sesangat..tg mase je kot..huhu..tp kalau jumpe kat sepital ampang best jgk kan..at least ade teman..hihihi..pale ne asek tebygkan saat2 besalin je neh..pastu asek pk camne la sakitnye nanti..huhuu

    ReplyDelete
  2. sabar la jiha sayang..

    dah minggu2 akhir nih..dugaan 2 sbb nak uji sabar jiha..

    ryna doakan jiha n baby selamat jer..n jgn lupa makan..sian bb tau..

    ReplyDelete
  3. sabar dear...mmg camtu dugaan ibu mengndung...tp sume tu kan kt akan rindu bile dah deliver nanti tau...serius sangat...nad dah pun rindu nak rase ade baby dalam perut...huhu

    ReplyDelete
  4. fit: tu la kan... kalau ada geng kat hospital nanti takde la bosan sgt kan

    ryna: sabar sabar

    nads: jiha enjoy sgt each moments of my pregnancy ni... cume ada paranoia sket.. bile saket2 ni.. sket pon tak blame baby, tp more on risaukan si kecik kat dlm ni.. hehehe nads, ape lg preggy la lagi hehe

    yatie: i will .. thanks

    ReplyDelete

Thanks Lovelies