Home » » Pakej Rawatan utk Ibu bersalin!!!

Pakej Rawatan utk Ibu bersalin!!!

Ni Jiha ada jumpe flyers pasal Pakej Rawatan Ibu bersalin.... tp Jiha buh separuh dulu eh pakej2 nye... byk sgt lah hehehe

PAKEJ KHIDMAT PENJAGAAN JANGKA MASA PENDEK (3-4jam setiap pg kecuali Ahad)

Pakej 3 Hari (RM450)
3 x urutan bersalin
3 x bertungku, berbengkung
1 x mandi dan urut bayi

Pakej 7 hari (RM1000)
7 x urutan bersalin
7 x bertungku, berbengkung
1 x mandi dan urut bayi

PAKEJ KHIDMAT PENJAGAAN HARIAN (9am to 4pm- weekdays)

Pakej 3 hari (RM540)
3 x urutan bersalin
3 x mandian herba, bertungku, berbengkung
penyediaan makan minum ibu pantang
2 x mandi dan urut bayi

Pakej 7 hari (RM1250)
7 x urutan bersalin
7 x mandian herba, bertungku, berbengkung
penyediaan makan minum ibu pantang
2 x mandi dan urut bayi

pakej harian ni bg free = tuam bayi, penjagaan am dan 1 x lulur badan
both pakej inclusive caj pengangkutan tp utk di KL n PJ saje lah ye

contact no: 019-6785686... opis die kat Taman Samudera, Batu Caves

ada pakej lain gak... pakej yang menetap sekali... price from RM800 to RM3600... nanti kalau Jiha rajin..jiha update ye..

p/s: hehehe patut lah from my entry pasal urut pas bersalin tu org kata murah... cos mang murah pon kan.... 7 hari urut bersalin.... 3 hari bertungku & mandi herba... baru RM340 hehehee berbaloi-baloi

14 comments:

  1. uiks mahalnye jiha...elly ngan bidan kampung ni..ye la kampung kot..ikut ikhlas nak bagi berapa..elly dah 3 hari berurut..pastu arini last dia mandikan Putry n urut skali elly bagi RM 150..nanti sblm balik KL nak urut lagi 2 hari n sunatkan skali..hihi

    ReplyDelete
  2. elly: tu la elly... kat kl ni skang mana ade yang bg ikhlas2 ni... semua dah letak harga... kaya lah kan dierang hehehe... yang Jiha dpt tu pon dh yang paling murah dah tu heheh

    ReplyDelete
  3. pernha jgk terfikir nk amik daily rawatan lps bersalin ni.tp selamat..my mom dah confirm nk dtg sini jaga me and baby.syukur.

    mahal jgk ye pakej2 ni.

    ReplyDelete
  4. hi jiha..salam kenal
    shadira beauty pon ade pakej rawatan utk slps bersalin.Rsnye lg murah dr pakej yg ini
    www.shadirabeauty.com

    i link n follow u :)

    ReplyDelete
  5. kimmy: adoi mang lah sgt mahalnye... ni pakej yang paling murah die offer.. siap ada yang pakej menetap sekali lagi mahal u...

    anna: yeke hehehe thanks...

    deena: mang mahal kan erk

    ReplyDelete
  6. Jiha,tak silap I,kat brickfields ada saloon shadira khas utk postnatal service.dekat dgn ofis saya dulu.simpang nak masuk ke jln tun sambathan boleh nampak kedai dia.

    ReplyDelete
  7. Jiha... im ur new readers and follower (mommy to be jugak )

    ada same problem macam u tgh mencari org menjaga dalam pantang kan...

    u try cari

    zanapostnatalcare.cc kot something camtu.. ok jugakk dia... price mcm area2 situ lahh

    if u ada lagi org yg bole jaga dlm pantang dan duduk sekali punye info.. do let me know ehh?

    good luckkk jiha!


    btw: i dah call shadira tu punye tempat.. and quite expansive compared to zana postnatal ni lah..

    and set lepas bersalin u choose yg mana yer? NR ke?

    ReplyDelete
  8. kimmy: oh yeke... takpe2 i dah ada akak tukang urut yang lebih murah hehehe

    aleeya: hi aleeya =).. actually i dah ada akak tukang urut.. i terjumpe fliers ni and just nak share ngan bloggers =)

    i beli Amway nye set bersalin

    ReplyDelete
  9. salam, eisya ader buat perkhidmatan spa ke rumah-rumah....

    Promotion Oct-nov 2010...

    Body scrub + Mandi susu RM79.. add Massage seluruh badan RM38...

    sila hubungi utk pertanyaan dan temujanji:-
    eisya 0193153952...
    (face book: manja suri spa)

    ReplyDelete
  10. salam..dulu saya guna shadira..dulu harga dia murah compare dgn sekrg..mhl giler..

    ReplyDelete
  11. Salam, terima kasih di atas komen yang diberikan. Maaflah, harga tak le mahal sangat sikit saja tapi compare dengan servis yang diberi, Insyallah berbaloi.

    Perawat kami adalah yang temurun dan mengenali semua aspek urat badan dan Insyallah boleh mengenali masalah di badan dan tidak merosakkan badan orang. Ramai juga yang datang mengunjungi kami disebabkan masalah salah urutan oleh orang lain menimbulkan masalah dalaman.

    Kami meminta maaf dan harap tiada yang tersinggung sebab ini tidak membabitkan sesiapa tetapi secara general.

    Terima kasih kepada yang menyokong kami!.
    Salam mesra,

    ReplyDelete
  12. salam..boleh i tau kt mane u dpt yg 7hari urut n lain2 total rm340? urgent.. my fon number 017-2420027

    ReplyDelete
  13. Salam boleh dapat phone numer or Call phone number 010. 5669355 the package rm 340 urgent

    ReplyDelete

Thanks Lovelies