Ibu can't wait to see u sayang =)

July 03, 2010

Salam... Jiha masih di umah.. =)
Esok pepagi akan ke Hospital Ampang... hehehehe tak sabarnye
erk... kene induce ke eh? takpe lah kalau dah mang tu dah tertulis...
oh... baby semakin kuat mengasak ke bawah tu... terasa sgt.. ouchh.. bile tgh jalan tibe2 leh terberhenti sebab saket... tp tu la.. Jiha lom rasa lg saket contraction yang berterusan tu.. cume sesekali je baby bg suprise hehehehe
baby asak2 ke bawah tu agak2 jalan dah bukak ke eh?
p/s: Baby, jom kite berusaha sama2 esok... ibu push.. baby asak2 ke bawah ye sayang.. I love u so much

LAGI ARTIKEL MENARIK

12 comments

  1. baby, dengar ckp ibu okeh. jadi budak baik. ktorg sume dah berbulan tgu kamu so sila cepat keluar. :-*

    babe, semoga esok berjalan lancar. aku doakan kau okeh. :)

    ReplyDelete
  2. gudluck jiha..semoga sume berjalan lancar n jiha n baby selamat...

    ReplyDelete
  3. ckp psl baby asak ke bwh tu,kimmy pon dah start rs mcm tu setiap hari.kdg2 sampai rs x leh nk jln.

    btw,good luck to both of u ya..bykkan berzikir dan jgn panik k..:)

    ReplyDelete
  4. SAYA DOakan awak jiha...kuatkan semangat k..

    ReplyDelete
  5. semoga jiha n baby selamat esok...x sabar mahu tengok baby ni...

    baby: auntie sume dah lama tunggu baby..xmo main tarik tali lagi ey sayang..=)

    ReplyDelete
  6. smoga slamat semuanye jiha :) insyaallah, doakan yg terbaik

    ReplyDelete
  7. jiha..good luck..moga selamat semuanya :)

    ReplyDelete
  8. cepat2 lah bersalin jiha....

    ReplyDelete
  9. jiha..semoga selamat semuanya....mun tak sabar mau tengok baby jiha.....cepatlahh bersalin ye...jgn lupa update...

    ReplyDelete
  10. jiha, nad doakan yang terbaik tuk jiha n baby...hope baby n ibu sihat2 sajork...

    ReplyDelete
  11. jiha tak rep comment dah dengar tangisan baby ek.. bestnyer.. :)

    ReplyDelete
  12. jiha, good news? cepat share with us pls.. :) tak sabar!

    ReplyDelete

Thanks Lovelies