Jeng Jong Jeng!!!!!

July 10, 2010

Jgn terkejut!!!!

I am still a pregnant lady....... oh panjang ceritanye... tunggu la ye...

for the mean time.. tgh control stress, relaxing my body and mind hehe huhu hehe

p/s: maybe next entry will be about 'Saya sudah bersalin!!!!' InsyaAllah.... till then... tudullu

LAGI ARTIKEL MENARIK

19 comments

  1. biar btul jiha!!! waaa suspen neh..

    ReplyDelete
  2. kita menanti good news dr u..

    ReplyDelete
  3. mak aihhh baby suke benor duk dlm tu ye..huhu xpe2 asalkan sehat sudah..selamat ye.

    ReplyDelete
  4. eh nape ade entry kat blog blogger lain jiha dah bersalin??huhu

    ReplyDelete
  5. what?? akak ingat jiha dah bersalin dah.. bukan kah dah overdue..

    ReplyDelete
  6. belom ke? takpe2...kami sabar menunggu gud news itu dr jiha... doakan semuanye selamat eh :)

    ReplyDelete
  7. haihh.. da terbayang da jiha enterprem gambar baby.. huhu..

    ReplyDelete
  8. erkk jiha?belom lg?huhu.ingat da besalin siap wat entry tuk jiha.huhu

    ReplyDelete
  9. humang aihh..belum bersalin lagi rupanya.hehe..
    takpe laa..asalkan jiha dan baby sihat dan selamat ye..

    ReplyDelete
  10. la jiha..biar betik..ryna ingatkan dah nak tayang gambo baby kiut..hehe..

    xpe2..yg pntg jiha n baby selamat..dan jgn stress tau..huhu..

    ReplyDelete
  11. mak aih..thought berdiam diri sebab dah deliver..anyway, wishing the best for u and ur lil junior...

    ReplyDelete
  12. Jiha x bersalin lg ke? wish da best k ;)hope jiha n bby sihat :)

    ReplyDelete
  13. uishhh...lom lg ker?? tak sabar nk tgk baby ni... baby suke sgt buat suspen..hehe :p

    ReplyDelete
  14. ingatkan akak dah selamat..mst syok bb duk dlm tu hihihi

    ReplyDelete
  15. papepun take care...nanti apdet about ur baby k...

    ReplyDelete
  16. uih...suspennyerrrr...
    huhu, harap2 dipermudah dan dilekaskan bersalin tu :)

    ReplyDelete
  17. aiseyman! still! ok takpa..rileks jgn stress2 k. bila sampai masa dapat lah berjumpa si kenit tu insyaAllah.

    take care! and the best of luck to u. :-)

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. dgr cerita jiha dh bersalin.... congrats yer

    ReplyDelete

Thanks Lovelies