excuses hehehe

August 11, 2010

alahai, tak sempat nak reply comments and tulis new entry sgt skang ni...1) sgt busy dgn Aqeef hehe, 2) masalah sembelit lately ni... oh sgt takde mood and rasa tak terurus sgt, ni alhamdulillah dh ok 3) masalah broadband ni,.. dh exceed limit usage so speed dh reduce.. becinta nak upload gambo ke ape.. ni pon entry ni pakai hp.. tp lenguh la nak tekan2 keypad kecil ni.....   alahai, jd nye, aktiviti blogwalking terbatas...rindu mau baca entry kamu kamu kamu huhuhu... eh Aqeef dh bgn nak susu lah... later..

LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. Jiha, kimmy ada masalah sembelit yg sangat teruk jugak selepas 1 week delivered.then kimmy amik syrup Lactul Solution.sangat berkesan.

    ReplyDelete
  2. yeke kimmy... jiha dpt ubat minum and pil from doc, ok dah ni... tp next if kene lg.. leh cari Lactul Solution ni... thanks... terseksa kan kene sembelit ni... Jiha menangis2 dlm bilik air... rasa mcm saket contraction pon ada hehehe

    ReplyDelete

Thanks Lovelies