Tak sabar nak beraya dgn Aqeef =)

August 31, 2010

my lil hero sedap tido dlm car seat =)

Hari ni mood raya datang.... sebab dah mula packing bags utk balik raya nanti... hehehe cepat kan... takpe lah excited...

td gi carrefour and jusco shopping brg raya sket, and lagi sekali tinggalkan Aqeef =(, rindu ibu... tp kalau Aqeef ikut gi carrefour mesti die penat, ramai org ya amat... shopping hanya 2 jam aje... nak cepat2 balik jumpe Aqeef

bought kasut raya utk Aqeef, tp mcm besar sket..hehehe tp boleh pakai tu... ayayai... yang jd excited packing baju sumer sebab nye td beli lugggage utk baju Aqeef, tu yang semangat sgt packing.... hehehe tak sabar nak melaram kan anak ibu nanti... pasal shopping2 ni kan, mang akan meluru ke baby's dept dulu... brg ibu last2 baru beli kan.... rasanya sumer brg dah lengkap, Alhamdulillah

oh we went to hubby's hometown last weekend... syok sgt... oh nasib Aqeef ok masa travel tu... stop kejap kat rnr Ayer Keroh utk susukan Aqeef and tukar diaper.. anak ibu poo poo hehehe, pandai die poo poo time berenti kat rnr ehehehe... cuma on the way back to kl, die mcm resah sekejap.. penat kot.. Jiha selitkan tangan bawah bdn die kat car seat tu baru lah die tenang.. die nak ibu pegang sket baru die tenang hehehe, hopefully next week Aqeef ok masa travel...

p/s: i love Aqeef Danial and ayah Aqeef so much =)

LAGI ARTIKEL MENARIK

10 comments

  1. jiha..elly pun berenti kat rnr ayer keroh last week..mesti jumpa tapi tak kenal...ye yekkk je elly ni kan..hihihi

    ReplyDelete
  2. pn jiha..byk nya berjalan..da abih pantang ke blum ni?? - faridah,tipd

    ReplyDelete
  3. jiha, beli carseat tu katne n jenama ape?..fit tgk sweet cherry punye xde yg btol2 baring..huhu

    ReplyDelete
  4. elly: hehehe jiha sampai situ dlm kol 1 rasenye, tp susukan Aqeef n change diaper dlm kete je.. tak turun pon

    faridah: hehehe masa balik kg tu hari ke 45 =)

    fit: tu akak jiha nye... die bg pinjam... tu brand sweet cherry la tu.. utk newborn nye..

    ReplyDelete
  5. fit: model die nama Ventura Infant Carrier

    ReplyDelete
  6. bestnyer thn ni dpt beraya dgn baby :)

    ReplyDelete
  7. ntah2 selisih kereta sbb guwe pon balik linggiu gak last week hihi. pengeli bape kali dok lalu sbb nk g bazar kt bdr tenggara hihi

    ReplyDelete
  8. ainul: hehehe alhamdulillah

    deena: tu la.. lama lak tu

    sharena: hehehe yeke... tahun ni i tak sempat nak gi bazar kat bdr tenggara tu sebab dah ada Aqeef hehe

    ReplyDelete
  9. jiha>aqeef pakai puting ape eh?kuat susu x dia?
    -evyn4ever-

    ReplyDelete

Thanks Lovelies