Termite attack...cis cis cis

August 24, 2010

nah.. ni lah hasil gigitan anai anai.... bygkan kalau custom album yang berlubang gitu... mau i tukar profession jd.. termite exterminator...

ni lah hasil yang dah dikerat2..album nye yang kat previous pix tu... dh berlubang di tepi2.. nasib gambar tak terjejas

Alhamdulillah..both album terselamat =)

Huhu semalam tergerak hati nak belek album kahwin.... Ya Allah...... anai anai...oh oh saketnye hati .... huhu tp nasib baik lah belum menembusi custom album... kotak nye sudah hancus dimakan anai anai... kejam tol la anai anai ni... tp album yang Jiha print sendri gambar tu rosak.. tp nasib baik jugak la gambar tak dimakan nye huhuhu

p/s: lari ke Jusco jap td.. grab pampers Aqeef, susu Anmum utk ibu... sampin dan butang baju melayu for ayah.... huhu baju raya ibu??? takde lagi.. yang matching and berkenan sumer jarang2 kene pakai inner... susah la nanti nak bf Aqeef... pastu ada yang tak jarang tp size XS lak hahaha adoyai...

LAGI ARTIKEL MENARIK

5 comments

  1. ibu boleh pakai nursing tank kat dalam baju yang jarang tu supaya senang BF aqeef..ok x??

    ReplyDelete
  2. oh ya.cuba jiha pehi kt one baby world (atas kopitiam) tmn permata tu,ada jual yg mcm sleeveless khas utk bf.boleh pakai utk baju jarang dan cardigan.

    ReplyDelete
  3. nursing tank semuanya sleeveless kan

    oh nanti hubby ku jegil mata... kene pakai long sleeve inner =)

    ReplyDelete
  4. OMG...eh custom album ada kain yg alas penutup g2 kan..mn i punya ni??..nak gi balut la...anai2 makan kain x??

    ReplyDelete
  5. huih, bahayanye anai2 nih, dah la gambar kawen plak tu huhu. nasib baik perasan awal :)
    huhu baju raya? sama lah kite, nan ado utk tahun ni :P

    ReplyDelete

Thanks Lovelies