His 2nd month jab =)

September 27, 2010

Haih..sedih tol sebab tak dpt bawak Aqeef gi check up 2 bulan... actually today dah masuk 2 bulan dan 13 hari =)...syukur Alhamdulillah

Jiha tak dpt bawak Aqeef gi check up sebab cuti makin surut...priority lebih kepada amek cuti utk follow up Aqeef di hospital... last week dah cuti and next mth kene follow up pasal yang Aqeef masuk NICU tu...hopefully semua nya ok... from check up kat KK..alhamdulillah semua ok

As in today, Aqeef Danial dah seberat 5.5kg dan panjang sudah 59cm.. nenek kata td die nanges sket masa kene injet..ouch..sian anak ibu ni...oh oh yang Jiha geramnye, td nenek kata misi2 tu sibuk dok borak2 pasal raya la ape la... lg pula dah hampir lunch hour, so buat keje sambil lewa aje... ade ke patut, dlm buku Aqeef tu tak ditulis date for next appointment... pastu takde tulis ape2 pon kat page Catatan tu.... ni yang 'halilintar' ku nak terlepas ni..adoi esok call siap la kene bebel ngan ibu...

ok ok cool...... td atuk pulak kata.. hari ni Aqeef dah dua kali meniarap hehehe... tp die marah sebab tangan die mcm di bawah badan so tak selesa sket hehehe.. takpe la nak... pelan2 ye.. sabar heheheh (cuba jd penyabar mcm ayah, jgn jd kepohchi mcm ibu ni hahahah)
so ibu yang tak sabar ni pon beria2 la suh Aqeef tiarap... hampa hehehe... beria2 ibu suruh ni..die sengih2 aje.. kelakar ke muka ibu ni hehehe..oh suke sgt tgk Aqeef sengih2 dan berborak =)

p/s: adoyai..rasa mau berenti keje..jaga Aqeef and dpt la kite dok ngan ayah kan Aqeef huhu


LAGI ARTIKEL MENARIK

4 comments

  1. sabar ye jiha...buat ibu2 yang bekerja memang camtuh eh :)

    ReplyDelete
  2. bestnyeeee..i pn dh x saba nih! hahaha..asik termimpi2 je psl baby..tp baby i selesa dlm perot kecik i ni kot..x mau kuar lagi..heee~

    ReplyDelete
  3. Qaiser pon baru lepas balik dari dptkan 2nd jab. Dulu masa Shafiq lahir, kimmy resign sbb nk jaga dia,then keje semula,then berhenti plk sbb nak fokus utk pregnant,lepas tu terus rasa x leh nak keje lagi,terus buat bisnes sendiri.jaga anak-anak. hehehe

    ReplyDelete
  4. mrs nageb: ye kot..lebih2 lg bg kami2 yang long distance ni kot huhu

    amy: heheh dah tak lama tu amy

    kimmy: ye ke bestnye... skang ni tgh buat kira2 kalau nak quit ..tp blum boleh lg lah huhu

    ReplyDelete

Thanks Lovelies