Skip to main content

Kau Ku Sayang..Aqeef Danial

video

Video adalah amatur sesangat..hahaha i tak berseni ok... lagu pon dah diedit2... i'm no Siti Nurhaliza....just Siti Najihah..so suara adalah agak sumbang mambang hehehe

ape2 pon... lagu ni ikhlas dari ibu utk anak ibu sayang...Aqeef Danial Bin Mohd Hairus Izman

p/s: he is my greatest experience ever.... saat bersalin tu saat yang paling indah (walaupon saket ya amat hehehe..mom to be, jgn ngeri ye.. lepas teran tu dh tak rasa pape pon hehe)

Comments

  1. wah..untungnya aqeef danial dpt lagu dr ibu..

    siyes kate..best sore kak jiha..

    ReplyDelete
  2. sedap suara.mesti aqeef pon terbuai-buai je dengar

    ReplyDelete
  3. ala, kt opis blok plak video tak dpt dgr suara ibu aqeef ni. am sure sgt sedap. bertuah aqeef. =)

    ReplyDelete
  4. Bestnyaaaaaaaaaa....kalo dia dgr mesti lena tidur...

    ReplyDelete
  5. so sweet sangat...sure aqeef terbuai2..

    ReplyDelete
  6. alahaaaaaai... sweetnye nyanyi utk baby...
    sayup pulak hati ni.. yela, dh jd ibu kan... cepat betul tersentuh hati kalau tgk benda2 touching ni...

    kiss for baby aqeef. moga jd anak yg soleh ye sayang...

    ReplyDelete
  7. salam ziarah jiha...saya dah follow blog awak, kalau sudi follow blog saya lak ye...err...teringin nak dgr lagu yg awak buat utk ur baby..tp kat opis kena block lak...nnt kat umah la...

    ReplyDelete
  8. wahhh siap nyanyi tu. sweeeeet sangat! ni dah besar kalau dia tengok sure sebak nya lah. :-)

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. wahhh k.jiha...suweet nye..aqeef cepat besar ye nanti bukak blog ibu dengar ibu nyanyi ni...=)

    ReplyDelete
  10. hehehe...somel..siap nyanyi...tringat jaman muda2 dulu..jaman bercinta...nyanyi tuk pakwe *hubby sekarang*...ni bila dah ada anak..beralih pula kat anak..tah2 i pun terjebak cam u nanti..hoho~ skang ni pun dah suka nyanyi2 tuk dia dgr..hee~

    ReplyDelete
  11. uii jiha..leh jadi penyanyi niii..huhuhu :)

    ReplyDelete
  12. alala...tomei3...sedap ok suara jiha nyanyi tuk aqeef...untung dak aqeef nih...

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks Lovelies

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…