Kau Ku Sayang..Aqeef Danial

September 03, 2010

video

Video adalah amatur sesangat..hahaha i tak berseni ok... lagu pon dah diedit2... i'm no Siti Nurhaliza....just Siti Najihah..so suara adalah agak sumbang mambang hehehe

ape2 pon... lagu ni ikhlas dari ibu utk anak ibu sayang...Aqeef Danial Bin Mohd Hairus Izman

p/s: he is my greatest experience ever.... saat bersalin tu saat yang paling indah (walaupon saket ya amat hehehe..mom to be, jgn ngeri ye.. lepas teran tu dh tak rasa pape pon hehe)

LAGI ARTIKEL MENARIK

15 comments

  1. wah..untungnya aqeef danial dpt lagu dr ibu..

    siyes kate..best sore kak jiha..

    ReplyDelete
  2. sedap suara.mesti aqeef pon terbuai-buai je dengar

    ReplyDelete
  3. ala, kt opis blok plak video tak dpt dgr suara ibu aqeef ni. am sure sgt sedap. bertuah aqeef. =)

    ReplyDelete
  4. Bestnyaaaaaaaaaa....kalo dia dgr mesti lena tidur...

    ReplyDelete
  5. so sweet sangat...sure aqeef terbuai2..

    ReplyDelete
  6. alahaaaaaai... sweetnye nyanyi utk baby...
    sayup pulak hati ni.. yela, dh jd ibu kan... cepat betul tersentuh hati kalau tgk benda2 touching ni...

    kiss for baby aqeef. moga jd anak yg soleh ye sayang...

    ReplyDelete
  7. salam ziarah jiha...saya dah follow blog awak, kalau sudi follow blog saya lak ye...err...teringin nak dgr lagu yg awak buat utk ur baby..tp kat opis kena block lak...nnt kat umah la...

    ReplyDelete
  8. wahhh siap nyanyi tu. sweeeeet sangat! ni dah besar kalau dia tengok sure sebak nya lah. :-)

    http://twinkywinkystars.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. wahhh k.jiha...suweet nye..aqeef cepat besar ye nanti bukak blog ibu dengar ibu nyanyi ni...=)

    ReplyDelete
  10. hehehe...somel..siap nyanyi...tringat jaman muda2 dulu..jaman bercinta...nyanyi tuk pakwe *hubby sekarang*...ni bila dah ada anak..beralih pula kat anak..tah2 i pun terjebak cam u nanti..hoho~ skang ni pun dah suka nyanyi2 tuk dia dgr..hee~

    ReplyDelete
  11. uii jiha..leh jadi penyanyi niii..huhuhu :)

    ReplyDelete
  12. alala...tomei3...sedap ok suara jiha nyanyi tuk aqeef...untung dak aqeef nih...

    ReplyDelete

Thanks Lovelies