Parenting...

November 22, 2010

Ibu nak jd Ibu yang boleh dgr semua masalah anak2.... and nak anak2 Ibu pon selesa nak cerita ape2 ngan Ibu

Ibu nak jd Ibu yang penyabar, x pemarah (ni mang kene control ni sebab mang keturunan pemarah ni adoyai)

my most fear is...Ibu takmo membezakan anak2 (huhu mintak jauh)

tegas tak semesti kene marah kan... risau, macam mana nanti nak mendidik anak

i don't like to be scolded, nag (walau kdg2 skang ni ibu pon dah kuat bebel according to ayah hehehe)

perangai parents, attitude semua penting dlm mendidik anak2....hope we can be a good parents kan hubby ;)

p/s: rindukan Aqeef Danial

LAGI ARTIKEL MENARIK

3 comments

  1. tu laaa...dgn mcm2 pengaruh x elok skang ni..jd mcm takot pun ada..takot anak2 kita terpengaruh..n takot kita jd parents yg overprotected sampai anak nyampah...i kdg2 duduk ngan wan termenung sama2 dok pikir..ye la..anak i gurl..lagi la ssh nak jaga..takot sgt! semoga kita sama2 berjaya mendidik anak2 kita jadi manusia berguna i dunia n akhirat insyaAllah..

    ReplyDelete
  2. mudah-mudahan kite diberi pentunjuk & kesabaran mendidik anak2 ye.. Amin.

    ReplyDelete

Thanks Lovelies