Contest si Manja ku Comel

December 17, 2010

Teringin plak nak join contest...ni 1st time join ni...teringin dah lama tp tp tp..... Saya tatau camne nak jd follower blog org hahahahaha (sgt buta IT kan, itu lah pasal layout blog saya ni pon simple mimple aje hehehe)... rupenye as easy as 1 2 3 aje hahaha ape lah ibu Aqeef ni kan.... so 1st contest ialah Si Manja ku Comel.... comel ke anak saya.... semua baby comel...rambang mata rambang mata...tp mana lah tau kali ni rezeki Aqeef Danial pulak kan heheheh (amin amin)



syarat-syarat sangat mudah...
1- jadi follower blog Masyimalo Heart nie.. -SUDAH

2- anda mempunyai blog sendiri... (tak mau orang lain punya blog taw) -ADA JUGAK ;)

3- buat satu entry berkenaan contest si manjaku comel ni dan sertakan gamba Si comel anda yang paling comelll skalik (yang ni wajib) - YEAH DAH JUGA ;)

4- tampalkan banner kat atas tue kat side bar dan entry korang... (ni pun wajib gak) -SUDAH ;)

5- last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni... -OKEH SUDAH JUGA

6. Yang buleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun.... -AQEEF 5BULAN SO PASS ;)

7. tag rakan2 anda 5 org...

8. Juri adalah hubbyku dan ibuku okeh... -PILIHLAH ANAK SAYA YE HEHEHEHE

Hi nama saya Aqeef Danial bin Mohd Hairus Izman.... Saya sudah 5bulan 3hari hari ini. Saya 1st time nak masuk contest sebab ibu saya baru tau camna nak jd follower blog org hehehe

LAGI ARTIKEL MENARIK

7 comments

  1. ohhh..nnti i buat k..gud luck aqeef..=)

    ReplyDelete
  2. Good Luck Aqeef. Ibu awak dh tag Nia ni... nnt over the weekend kita draft entry GA ni k?

    have a blast weekend!

    ReplyDelete
  3. opss.baru tag jiha.tp jiha da join.btw wee~gudluck for aqeef ya.!sgt sgt comels.

    ReplyDelete

Thanks Lovelies