Weekend yang penuh hehehehe

December 27, 2010

Durr di Batu Pahat, Boo soon di Terengganu, Aisyah di Penang..so far Jiha, Amy n Am di KL tp tu pon susah mau jumpe...jom kita coti coti Malaysia


Wah...mcm2 urusan weekend hr tu

Sabtu.... kami 3 beranak gi ke Jalan TAR...hehehe lama weh tak gi Jalan TAR...Aqeef pusing kiri kanan dok dlm carrier die...tgk ramainye org kot kan hehehe.... masuk Kamdar, dah tu ke SSF pula, pastu ke kedai pengantin...last skali ke Semua House...alhamdulillah semua dh jumpe barang nye.... oh ya .... ke Jalan TAR tu beli sket2 brg utk Majlis Aqiqah Aqeef this coming Saturday... and sket2 barang utk my new bisnes... mudah2an menjadi.....amin amin amin

http://mybabypimpom.blogspot.com

After Asar nye pulak bergathering dgn Gfs...oh tp Aisyah and Amy takde...ada hal yg tak dpt dielakkan..takpe...next gathering kite gi pulau ke ape eh... bestnye lalalala

setelah ke sana sini secara marathon...balik tu.mang pengsan lah ehehehehe... lg pon mang kene tido awal utk marathon esok hari nye pule hehehe

Ahad.... pagi2 dah ke Subang ada appointment bisnes, pastu wedding pulak.... pastu zasss balik ke rumah utk another appoinment lg..........dpt berehat sebentar....lepas Asar sambung ke KLCC...my younger bro belanja from his 1st pay.... kenyang makan Nandos.... lain kali belanja lagi hehehee.....

balik dr Nandos...solat dh semua...project Aqiqah Aqeef pon bermula..... mendeco bunga kat arch tu...pedih2 jari jemari ku memintal batang bunga .... hopefully cantik la buai anak ku tu nanti... ayayai... amin... tgh sedap pintal memintal... potong stim tol la... glue gun yg ada tu rosak lak...mana tah pegi glue gun comel ku dulu.... ayayai...since malam pon dah lewat sgt...sambung esok aje lah.... kene gi cari glue gun yg baru.... pg td masa nak gi keje, mata jeling2 je arch yg blom siap tu..ayayai kalau ini hari cuti lg kan best.....

semalam masa testing2 nak masukkan buai dlm myvi kecil ku itu...ouh mang payah juga ni.... tp muat juga cuma kene bersempit2an sket la... nasib baik hubby bg full support...beria2 die godek sana sini nak bg muat juga buai itu hikhik love u much...semalam testing buh Aqeef dlm buai tu...mcm syok je dia...tp die mcm pelik sket..tak penah kene buai hehehehe...hopefully nanti masa kenduri tu awak behave ye Aqeef

p/s: tak sabar mau balik mau sambung deco

LAGI ARTIKEL MENARIK

3 comments

  1. rafique pun having bizi weekn..huhu

    ReplyDelete
  2. deena: sian baby kite hehe

    wardah: thanks..semangat ni ;)

    ReplyDelete

Thanks Lovelies