Blogger Gathering 16Jan ni still on ke???

January 13, 2011

Mcm excited nak jumpe bloggers this coming Sunday, tp jd ke tak ni?

Selalu tgk dlm blog je.... tgk perkembangan dr mula kenal sampai skang hehehe...mcm dah lama kenal.... owh tp saya ni agak kekok orgnye.... pemalusssss (hahaha konon)

eh eh eh tp kan.... if keadaan tak mengizinkan (Aqeef baru baik demam n masih selema batuk lg)...mungkin tak dpt join... kang berjangkit pulak ke babies lain huhuhu

hopefully Aqeef cepat baik ye... boleh jumpe friend and girlpren2 semua hehehe

LAGI ARTIKEL MENARIK

5 comments

  1. Bestnya kalau Aishah pon dapat pegi. :(

    ReplyDelete
  2. huhuh nanti kalau jadi jiha amek gambar eh..nak tgk

    ReplyDelete
  3. jadi ke Jiha? kita pun tak sure lagi since Kakal pon baru baik. Abi dia kata kena kuarantin dulu. huhu.

    ReplyDelete
  4. jadi kah?
    ai tengah semangat neh.
    hihihihi

    ReplyDelete

Thanks Lovelies