Jiha pakai shawl??? hehehe

January 28, 2011

jeng jong jeng...melaram di hari Jumaat ;D

Teringin dah lama... tp sebab hubby ku tak approve bile I pki inner yg melekap tu...(sebab kepala ku besar so nampak aneh)...so terbantut la mau beli shawl...geram tgk shawl cantik2 colourful tau...

tp thanks to inner yg mcm ada pengeras tu sket....snap gambar mms to hubby plus video call ngan hubby, kali ni die approve...so apa lg i pon zassss terus beli hahhahaha...

ok ok la....short entry aje...jap gi kol 9 ada meeting...ni tgh gigih type sambil mengepam hehehe

p/s: suka drive pagi2 nyaman n dgr lagu best...rasa bahagia ;D

LAGI ARTIKEL MENARIK

11 comments

  1. CAKKK jiha..kiter serupa..pestime melaram shawl di hari jumaat nak indah..sampai tercabut anting2

    ReplyDelete
  2. cam sama problemnya dulu..hehe oo skrg inner shawl dah ada awning ya. bleh la try jg ya. ;)

    ReplyDelete
  3. pagi yg nyaman buat kerja pun ceriaaa

    ReplyDelete
  4. jiha, cantik!!!!

    fashya pun approve..:)

    ReplyDelete
  5. fad pun kalau pki inner melekap dahi tu kdg2 nampak mcm kepale besar. tp konfiden je ahhh. hehe.

    ReplyDelete
  6. elly: hehe yeke...geng shawl di hr jumaat ;)

    easy: hehehe tu la... merasa lah dpt pakai shawl

    puan su: kan...sgt indah je rasa

    fashya: ngeee thanks ;)

    afni: tenkyu ;)

    fad: Jiha tgk fad cantik aje pakai.... Jiha kalau pki kan... kepala mcm alien workshop tu hahaha

    ReplyDelete
  7. sy pun skrg dh mulai shuke pakai shawl..
    mcm2 jenis skrg kn.. tp bawal still guna gak..
    ekekek.. =)

    ReplyDelete
  8. jiha comel! :D nad suka tgk org yg gigi cam jiha. hehe pelik kan bunyinya tp its true! hehe

    ReplyDelete
  9. leily: dah lama tak guna bawal sebab malas gosok hahaha

    nurul: hehehe thanks..tp lepas tu serabut rambut kuar sana sini

    nad: erk...i selalu rasa inferior tau tang gigi n gusi sebab selalu kene ejek kat sekolah dulu hahaha

    ReplyDelete

Thanks Lovelies