JihaPimPom and MyBabyPimPom ;)

February 21, 2011

PimPom????

ape tu??? napa guna Pimpom utk blog ni? hehhee

Masa end of 2008, masa baru nak create blog ni, mcm blurr tatau nak buh nama apa utk blog, sebab initially i was like...blog??? ape tu?? tp after a nice chit chatting with my Gf Boo, mcm terpanggil pulak utk menulis something and the entry was dedicated to one of my 'Pimpom'.... PimPom lg? ape tu? hehehe

Ok...masa jaman2 university tu, no doubt i have many wonderful gfs, tp ada satu jaman ni mcm terlebih rapat dgn this two wonderful persons... ntah mcm mana kami ber3 ni melekat lak dgn nama Pimpom smpi la ke skang ni...eh bukan nama ectually but more
like labels.... misal nye 'kite kan kawan' tp our version is 'kita kan Pimpom' heheheh...and Pimpom tu tau tak nama apa..ala lolipop mcm ala2 chuppa chups tu... jaman tu iklan lolipop Pimpom tu selalu kuar tv hehehe... camne lah leh lekat lak kan hehehe
blur sebab snap gambar atas gambar pki webcam aje ni hehee...from left: Jiha Pimpom, Am Pimpom and Durr Pimpom

so blog ni pon jadi lah jihapimpom, and masa mula2 nak start biz cradle ni, pk ape lah nak buh ni... tup tup letak MyBabyPimpom...hehehe jadi lah kan... tp kelakar ke bunyi die eh or susah nak sebut eh...cos few customers call.. 'er ni Mybaby..pimpom eh (giggles) yg buai berendoi tu?'
i caught few customers yg giggles...hehehe lawak la kot nama tu , tp takpe lah..lain sket, n
ama pelik org igt sket hahaha perasan

ok..takleh panjang2 sebab................. takda idea dah hehehehe

p/s: Aqeef Danial skang ni suka baring ngiring ala2 di tepian pantai...oh lupe nak upload video die ngekek2 tgk cartoon n Halimah Jongang..nanti lah kat umah...tuddullu


LAGI ARTIKEL MENARIK

11 comments

  1. ala cute ape nama tu. simple je..hehe

    ReplyDelete
  2. jiha, nama itu adelah comel...nad suka tau...cute sangat:))

    ReplyDelete
  3. mmg comel nama pimpom tu..snotnyer ade besfren

    ReplyDelete
  4. alolo.. meh meh i rewind meh..

    nananananaa*sambil music rewind kedengaran*

    u tak igt nih.. kan i yang cakap, kite (u,dur & i) bila borak2 je mesti cam pimpom pimpom pimpom tak benti. atau nama lainnye kuat bleter. tapi berleter yang comel. cam pimpom pimpom.

    :D

    ingat tak ingat tak. :P

    miss u guys.
    <3

    ReplyDelete
  5. am: u...yeke hahaha bukan sebab lolipop Pimpom tu ke... i mcm recall durr ke apa ada bg lolipop Pimpom tu hahahah

    ReplyDelete
  6. jiha...am(atiqah)... i love you... wink**wink** miss u guys.. ^_^;..

    ReplyDelete
  7. comel occay pimpom. jiha mane? jiha pimpom. hahaha.

    ReplyDelete
  8. hehe cute tau bunyi pimpom tu..unik..

    urmmkak jiha,sbnrnye kan dh lme tau saya nk mtk akak tunjukkan cth bju tuk bf yg ayah akak alterkan tu,fhm x mksud saya ni? hihi saya ni kdg tulis ayat lintang pukag sikit..

    ReplyDelete

Thanks Lovelies