Gonna get his 8month jab!!!!

March 23, 2011

Esok Aqeef Danial 8bulan 10hari... and esok ada check up 8bulan... kene injet

anak ibu kuat kan hehehe.... kuat sgt kalau berebut barang ngan ibu, die menang eh.. tarik kuat ya amat...

hobi die skang adalah panjat2 kite..pastu dh berjaya berdiri...gelak2 suka hati..suke ye dpt berdiri

oh tp pg td dia selema sket huhuhu... jangkit dari ibu huhuhuhuhu

p/s: chiow... kepala weng ngadap pc lama2, so entry ada lah pendek aje ye ;)

LAGI ARTIKEL MENARIK

4 comments

  1. jiha, 8 bulan da jab lg ke?rasa xde kan

    ReplyDelete
  2. oh takda eh hahahhaah abes tu dierang buat ape eh

    ReplyDelete
  3. aah, rase takde..tgk kat buku, 8 bulan takyah check up..tros 9 bulan..tu pon takde jab just check je..kalau swasta die tros g ke 12 bulan baru dtg klinik..huhu..sebab semalam g klinik swasta nak check up 9 bulan, boleh nurse tu tanye nak check ape?..rupenye diorg takde wat check up mase umur 9 bulan..huhu

    ReplyDelete
  4. fit: oh yeke... maybe progress check up je kot ni.. hehehe

    dayu: eh nape dayu nye comment tak appear lak ni.. padahal dah approved... itu lah, dak kecik ni takmo merangkak sgt...sibuk menonggeng pastu panjat2... pastu tergelak puas hati hahhaa

    ReplyDelete

Thanks Lovelies