Berjalan2 di Port Dickson ;)

April 18, 2011

Kebetulan ada job kat Port Dickson, so we decided utk 'bercuti' ke sana... ;)
bawak Aqeef mandi pool..nak bawak mandi laut?? tak kot..laut PD tu dah tercemar..anak ku tu pulak dah la eczema..so mandi pool je la.... hehe comel sgt...penat mandi, amek terus tido dekat 2jam hehe penat anak ibu

layan gambar aje lah ye hehehe


swimming wif Aqeef...die sgt sokaaaa

after check out..pusing2 nak cari makan, sekali nampak satu tmpt ni crowded gile...mesti sedap

oh man... simple kan...tp sedap gile...nasi kukus ayam bakar.... dah makan situ, siap beli ayam bakar extra...... shedappppp

ramai gile org..siap ada yg tunggu2 meja... oh tp tmpt tak berapa condusive, panas...ngamuk Aqeef panas

sila singgah tpt ni kalau ke Port Dickson.... depan PD Marina..... terbayang2 kesedapan hehehe


p/s: thanks to Sara Salehuddin for your warmth hospitality .... sedap lauk berkat kenduri Aqiqah Syifa ;)

LAGI ARTIKEL MENARIK

12 comments

  1. same. kite pon baru bulan lepas pegi PD, makan nasik kat kedai cowboy tu. tapi reen rase x sedap sangatlah. tekak reen kot. hee

    ReplyDelete
  2. cowboy ni kat mana?
    insya allah bulan 5 kang nak ke PD gak
    mana ini tempat?
    malam bukak kah?

    ReplyDelete
  3. yeke reen...hehehe agaknye kami lapar sgt kot...tp teruja sebab ramai sgt org

    ReplyDelete
  4. laaa..same tmpt kite g brjln ek..tapi xsinggah mkn..igat lepas mandi laut nk singgah..sekali sekecik tu mgamuk nk tido..tido dia tepi laut tu..so mkn kt situ je..

    ReplyDelete
  5. kenapa byk kali dah sampai PD tak pernah perasan gerai ni. hah takpa nnt nak pergi lagi sekali. hehe

    ReplyDelete
  6. rasanye tmpt ni baru gak kot... baru bukak... menghala ke telok kemang kalau tak silap...dpn PD Marina apt...

    dayu: malam tak pasti..tp tu ada no phone..kalau2 nak gi nanti call la

    semalam borak2 ngan hubby, kalau nak buat bbq kt PD, tempah aje org ni...sedap pon sedap heheh

    ReplyDelete
  7. wah mun baru jek plan nak pegi bercuti di pd...jiha bermalam kat sana ke??kat hotel mana???share lah sikit...

    ReplyDelete
  8. harus coba ni bila ke PD.. neway salam kenal jiha..

    ReplyDelete
  9. mun: hotel budget je cos smpi PD pukul 11mlm hr sabtu.... just fr the sake mau tido aje cos esok pg nak gi pasang buai... Cozzi Hotel... dkt pantai Teluk Kemang tu...hehehe kelakar, bilik die phone pon takda, fridge apatah lg... plan asal nak ke thistle tp tu lah sayang sgt sebab kol 11 mlm baru nak check in kan ;)

    julee: coba coba sedap ;)...salam kenal juga

    ReplyDelete
  10. jiha..dina pun baru pergi PD few weeks ago..pergi jugak cowboy place tu..cool giler kan..=)

    ReplyDelete
  11. hi auntie jiha, nama saya najihah. yg tolong tulis ni ibu saya. nak jemput auntie ke blog ibu saya http://duniakuelken.blogspot.com..tq!

    ReplyDelete
  12. bestkan dpt bercuti sama kuarga.. =)
    aritu pi pd duk kat corus..
    la ni plan nk gi lg, nk try duk tiara..
    stail best je tgk sbb pool die beso tu, de menan lg..

    ReplyDelete

Thanks Lovelies