Aqeef oh Aqeef !!!!!!

May 18, 2011

lepa kejap je....tgk2 die dh memanjat n bersila dah atas kotak, nsb baik tak terlentang.....


Semalam kan cuti wesak... dok umah je ngan Aqeef n Awa housemate....

bgn pukul 6am utk mengepam..tibe2 si kecik tu bangun tersengih2.... ok lah takpe teman ibu pump ye....... japgi leh dua2 sambung tido..kata pon cuti

tapi tapi tapi...sila lah percaya...dari pukul 6am tu...die tak tido2 sampai la malam td...kol 930pm... bayangkan lah.... pastu die clingy..nak ibu aje..sket2 nanges... keje rumah yg patut leh buat sejam dua, jd berjam jam....

Ibu mengantok sgt tp Aqeef takmo tido..... tp ibu ngantuk ni...so Ibu pon tido dlm playard Aqeef, Aqeef main2 toys die... semalam kan die nak Ibu aje..so terpaksa la join die dlm playard tu... tp die bg Ibu can tido dlm setengah jam aje...pastu die dah merengek2... huhuhu penat la sayang

masuk malam kol 9pm... die dah melepek aje..tp tak nanges... diam aje, mesti penat tu sebab more than 12 hours tak tido2..930pm susu kan sket terus dia tido..bgn sekali je utk susu... pastu die tido smpi ke pagi...

alahai anak ibu ni.....mcm2 la

p/s: Aqeef Danial sayang...jgn la berperangai gitu kat nursery ye... ibu ni pon agak ilang sabar juga nak melayan awak semalam.... ni apatah org lain ..alahai anak anak

LAGI ARTIKEL MENARIK

4 comments

  1. hurm anak laki memang mcm tue kot jiha...samalah mcm mirza..bangun nya awl..pastu keje nak mainnnnnnnn jek...kite yang kepenatan nie tak leh nak tido sbb kene melayan die....

    ReplyDelete
  2. waaah tabik spring kt aqeef xtdo..
    thn btul die..cian mama

    ReplyDelete
  3. wahh..lama jugak tu aqeef tak tido. champion betul anak bujang sorg ni. hehe (anak kimmy pon skrg tido siang kejap2 je, malam nya,selagi saya tak tido selagi tu dia pusing satu rmh)

    ReplyDelete
  4. mun: lasak kan tp dierang nak explore new things , kita pon takleh nak halang sgt... kene ajar la...tp kdg2 tak terlarat kan hehhee

    nurul: itu lah die, tak penah2 lak die camni...boring kot...selalu hari cuti ayah ada

    kimmy: pecah rekod ni tak tido2

    ReplyDelete

Thanks Lovelies