My wishlist vs His wishlist (2)

May 19, 2011

Since last week, dok baca balik entry2 lama hehhee kelakar pon ada.. pastu terbaca la entry ni hehehe...... masa tu blom kawen lg..tp dah nak dekat kawen lah hehe,

ni la intipati email yang buat i nanges terharu dulu hehehe

email dated 9/7/2009... less than a month before kawen


Sayang, this is my wishlist hehehe

-Majlis Nikah, Sanding, Tandang berjalan ngan lancar

-honeymoon, Pulau Sipadan (nak gi Bali tp freeze la dulu, takut H1N1)

-handphone baru huhuhu handphone skarang dh nazak

-kalau kaya nak buat LASIK hehehe

-kalau tak dpt LASIK, contact lens baru pon cukup lah hehehe

-nak buat Master kat UKM..intake July tahun depan

-nak jd isteri u yg solehah =)

-nak u ada hari2 ngan i =(

ok..cukup la kat sini dulu, byk lagi wish i ni...lain kali kite sambung ye hehehe

wishlist sayang ape?


and he replied,


Hi Sayang,

Wish List I:-

1. Make your wish come true.

2. Make your wish come true.

3. Make your wish come true.

4. Make your wish come true.

5. Make your wish come true.

6. Make your wish come true.

7. Make your wish come true.

8. Make your wish come true.

9. Make your wish come true.

10. Make your wish come true.

11. Make your wish come true.

12. Make your wish come true.

13. Make your wish come true.

14. Make your wish come true.


ape lagi... berjujuran air mata la hehehe.... wishlist tu ada yang masih blom complete tp saya tau suami saya berusaha ke arah itu dan juga wishlist2 saya yang recent ni (hahaha tu wishlist 2009 ok, skang ni 2011 dah hehe)

LAGI ARTIKEL MENARIK

14 comments

  1. so sweet la jawapan dia...i like:)

    ReplyDelete
  2. wah..romantiknye..fit plak rase nak berjujuran air mate..so suwett..

    ReplyDelete
  3. WAHHHHH. SO SWEET OF HIM.

    SEBAK RASA BACA.

    Eh, kenapa nak pakai Caps Lock ni?

    ReplyDelete
  4. bestnyaa....

    ker dia xde idea? ahahhaa...=p

    ReplyDelete
  5. na: hahaha mungkin jugak eh ahahaha

    ReplyDelete
  6. sebak pulak rasa..sweet sangattt..

    ReplyDelete
  7. aisehhhh, bulu romaku mmeremang ni sebab terharu Jiha..:)

    ReplyDelete
  8. touching + so sweeet lah jiha :)

    ReplyDelete
  9. haiyoh sgt manis lah..Kakal sangat suka suami Jiha kan..asyik pandang je..hehe

    ReplyDelete
  10. jiha, i baca lmbt sket entry u nih... tapi i baca pon i nanges jugak.....terharu...

    ReplyDelete

Thanks Lovelies