Skip to main content

My wishlist vs His wishlist (2)

Since last week, dok baca balik entry2 lama hehhee kelakar pon ada.. pastu terbaca la entry ni hehehe...... masa tu blom kawen lg..tp dah nak dekat kawen lah hehe,

ni la intipati email yang buat i nanges terharu dulu hehehe

email dated 9/7/2009... less than a month before kawen


Sayang, this is my wishlist hehehe

-Majlis Nikah, Sanding, Tandang berjalan ngan lancar

-honeymoon, Pulau Sipadan (nak gi Bali tp freeze la dulu, takut H1N1)

-handphone baru huhuhu handphone skarang dh nazak

-kalau kaya nak buat LASIK hehehe

-kalau tak dpt LASIK, contact lens baru pon cukup lah hehehe

-nak buat Master kat UKM..intake July tahun depan

-nak jd isteri u yg solehah =)

-nak u ada hari2 ngan i =(

ok..cukup la kat sini dulu, byk lagi wish i ni...lain kali kite sambung ye hehehe

wishlist sayang ape?


and he replied,


Hi Sayang,

Wish List I:-

1. Make your wish come true.

2. Make your wish come true.

3. Make your wish come true.

4. Make your wish come true.

5. Make your wish come true.

6. Make your wish come true.

7. Make your wish come true.

8. Make your wish come true.

9. Make your wish come true.

10. Make your wish come true.

11. Make your wish come true.

12. Make your wish come true.

13. Make your wish come true.

14. Make your wish come true.


ape lagi... berjujuran air mata la hehehe.... wishlist tu ada yang masih blom complete tp saya tau suami saya berusaha ke arah itu dan juga wishlist2 saya yang recent ni (hahaha tu wishlist 2009 ok, skang ni 2011 dah hehe)

Comments

  1. so sweet la jawapan dia...i like:)

    ReplyDelete
  2. wah..romantiknye..fit plak rase nak berjujuran air mate..so suwett..

    ReplyDelete
  3. WAHHHHH. SO SWEET OF HIM.

    SEBAK RASA BACA.

    Eh, kenapa nak pakai Caps Lock ni?

    ReplyDelete
  4. bestnyaa....

    ker dia xde idea? ahahhaa...=p

    ReplyDelete
  5. na: hahaha mungkin jugak eh ahahaha

    ReplyDelete
  6. sebak pulak rasa..sweet sangattt..

    ReplyDelete
  7. aisehhhh, bulu romaku mmeremang ni sebab terharu Jiha..:)

    ReplyDelete
  8. touching + so sweeet lah jiha :)

    ReplyDelete
  9. haiyoh sgt manis lah..Kakal sangat suka suami Jiha kan..asyik pandang je..hehe

    ReplyDelete
  10. jiha, i baca lmbt sket entry u nih... tapi i baca pon i nanges jugak.....terharu...

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks Lovelies

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…