Skip to main content

Nak rumah sewa (Bandar Baru Salak Tinggi or Nilai)

Adoi napa la susah no nak cari rumah sewa ni.... samada dah full or rumah kosong tp tiada iklan...saket jiwak btol la....

nak mencari rumah;

Double storey or single storey or semi-d
Price ~RM750

Hopefully by July dah boleh masuk rumah dah

ayayai

p/s: Tolong ye sapa2 ada contact ;)

Comments

  1. nnti naz try cari umah sewa area kota warisan nak tak? kot2 ada la..jiha nak masuk bln brp?

    ReplyDelete
  2. assalam jiha...

    b4 dis jd 'sr' je kat blog jiha tp arini tergerak hati nk komen bile jiha nk cari umah sewa. nway my fren dok kt nilai impian sebelah je ngn nilai 3. umah semi D.klu jiha berminat sy leh tlg tanyekn.

    salam kenal :D

    ReplyDelete
  3. Ya Allah...dialu2kan sgt ;)

    thanks Naz & Hana

    nnt add la Jiha kat Facebook Siti Najihah..leh kite exchange numbers kan ;)

    ReplyDelete
  4. Hi jiha! Selama ni saya silent reader awk. dari ms awk tgh preggy aqeef. tapi masa tu saya blom ada blog. bila da ada blog terus jadi follower. baru hari ni rasa nak bg komen heheh.

    btw, kawan saya ada dok area sana. nnti saya tolong tanyakan. msti excited nk dok sama en somi setelah sekian lama kan hihihi~ ;)

    ReplyDelete
  5. Fara: yeke...thanks sgt2..selamat berkenalan...thanks dear..really appreciate it... hehe ecxited ;)

    ReplyDelete
  6. Cari rumah sewa di <a href="http://www.salaktinggi.com>BBST e-Community</a>

    ReplyDelete
  7. salam jiha..
    i'm one of ur silent reader..dulu zaman nk kawen tu n smpi preggy de blog..patu blog kne block..da mls nk bt blk..
    sye ni kje kat projek klia2, so one of client ni nk sewakan rumah die tp kat langat murni,bukit changgang..
    klo berminat leh la try tnye namanye en.johari - 019-3399648 mmg bwh dr bajet jiha

    ReplyDelete
  8. jiha..
    i'm ur silent reader..dulu de blog prnh gak komen zaman2 nk kawen..patu da kne block..mls nk bt lgi..
    sye de sorg ni nmenye en.johari-019-3399648
    aritu dgr die nk sewakan kan umh kat langat murni bukir changgang..mmg under ur bajet..try la tnye klo berminat...

    ReplyDelete
  9. thanks all...alhamdulillah Jiha dah dpt rumah sewa..only 5 mins from office and nursery Aqeef ;)

    ReplyDelete
  10. kalau ada rumah sewa lagi kat area nilai tu tlg emailkan saya ya

    marzuki@percuro.info.. nak masuk b4 1 nov 2011

    kena transfer duk nilai plak...

    ReplyDelete

Post a Comment

Thanks Lovelies

Popular posts from this blog

Resipi Sambal Kicap Style Orang Johor Jawe

Salam semua... Hehehe Jiha nak share resipi Sambal Kicap Style Orang Johor. Ada beberapa version mengikut kegemaran Jiha dan juga suami. Jadi boleh la nak try version yang mana-mana pun ye.
Version 1 : Kegemaran Sang Isteri (Jiha la hehehe)Bahan-Bahan Cili Api/Padi segenggam (ikut suka nak pedas banyak mana) Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Version 1 ni Jiha suka sebab pedas betul, makan dengan sup atau soto memang terangkat hehehe.
Version 2 : Selera Suami ku (Yus)Bahan-Bahan Cili Api/Padi 4-5 biji Cili Hijau 5-6 biji Bawang Putih 4 ulas Kicap Sedikit Garam dan Gula
Cara-Cara nya 1. Goreng dulu cili api/padi, cili hijau dan bawang putih (tak perlu hiris) 2. Masukkan yang dah digoreng dalam blender, masukkan kicap, garam dan gula dan Blend 3. Siap
Beza Version 2 ni ialah cili hijau tu je sebab dia nak…

Sunat bayi perempuan umur berapa yang sesuai??

Alhamdulillah, semalam selamat sunatkan Auni Nadra. Lagi 9 hari nak genap umur dia 10 bulan. Maafkan ibu dik, ibu lupa je. Dulu masa bersalin kan abang Aqeef Danial takda list kan benda ni so untuk awak pon ibu lupa.
Masa yang sesuai untuk sunat bayi perempuan
Seeloknya awal-awal bersalin tu sunatkan je terus kan. Tapi kes macam Jiha ni, kes terlupa BIG TIME, huhuhu. Tapi ada juga yang tak sampai hati katanya. Saya sampai hati sebab si Abang Aqeef Danial pon dah bersunat masa 5 bulan hehehe.
Sunat baby umur 10 bulan di Klinik Syifa
Agak cuak lah semalam. Kiterang pilih Klinik Syifa kat Gelugor, sederet je dengan Restoran Minah yang famous itu hehe. Alhamdulillah Doktor perempuan , Dr Arbaiie. Ibu-ibu sangat...MasyaAllah sekejap je rupanya proses sunat bayi perempuan ni. Since ini anak dara sudah besar and kuat melenting-lenting, so doktor suruh ibu pegang paha , ayah pegang tangan. Tak sampai 2 minit kot, siap dah disunatkan. Harga pon sangat affordable, RM20 sahaja. Lepas sunat tu d…

Tips Kulit Cantik : Kepentingan Masker Muka untuk elak muka berkedut!!

Salam semua, hari ini Jiha nak share pasal Masker Muka. Dan nak cerita tentang kepentingan Masker Muka ni. Sesiapa nak elak muka berkedut kene baca sampai habis ok.
Kenapa pentingnya pakai Masker ni? Mencuci muka hanya menghilangkan kotoran di permukaan muka, tetapi tidak di bawah lapisan kulit. Masking ni membantu untuk exfoliates sel-sel kulit yang dah mati dan memastikan pori kita sentiasa bersih. So penggunaan toner, hydratind cleanser, cream akan berfungsi dengan lebih baik sebab pori dah bersih. Best kan??
Berapa kerap nak pakai Masker? Ok lepas cuci muka, boleh pakai masker terus, selepas tu baru lah nak pakai toner dan moisturizer ke. Untuk kulit normal, boleh pakai 2-3 kali seminggu Untuk kulit kering, boleh pakai 1-2 kali seminggu Untuk kulit berminyak, boleh pakai 3-5 kali seminggu
INGAT!! Pada yang ada suami tu, hehehe kalau boleh pakai lah time dia takda. Time dia ada make sure muka cun cun segar aje ok hehehe
Jenis-jenis Masker? Macam-macam kat pasaran ada kan, ada jenis pe…