Nak rumah sewa (Bandar Baru Salak Tinggi or Nilai)

May 24, 2011

Adoi napa la susah no nak cari rumah sewa ni.... samada dah full or rumah kosong tp tiada iklan...saket jiwak btol la....


nak mencari rumah;

Double storey or single storey or semi-d
Price ~RM750

Hopefully by July dah boleh masuk rumah dah

ayayai

p/s: Tolong ye sapa2 ada contact ;)

LAGI ARTIKEL MENARIK

10 comments

  1. nnti naz try cari umah sewa area kota warisan nak tak? kot2 ada la..jiha nak masuk bln brp?

    ReplyDelete
  2. assalam jiha...

    b4 dis jd 'sr' je kat blog jiha tp arini tergerak hati nk komen bile jiha nk cari umah sewa. nway my fren dok kt nilai impian sebelah je ngn nilai 3. umah semi D.klu jiha berminat sy leh tlg tanyekn.

    salam kenal :D

    ReplyDelete
  3. Ya Allah...dialu2kan sgt ;)

    thanks Naz & Hana

    nnt add la Jiha kat Facebook Siti Najihah..leh kite exchange numbers kan ;)

    ReplyDelete
  4. Hi jiha! Selama ni saya silent reader awk. dari ms awk tgh preggy aqeef. tapi masa tu saya blom ada blog. bila da ada blog terus jadi follower. baru hari ni rasa nak bg komen heheh.

    btw, kawan saya ada dok area sana. nnti saya tolong tanyakan. msti excited nk dok sama en somi setelah sekian lama kan hihihi~ ;)

    ReplyDelete
  5. Fara: yeke...thanks sgt2..selamat berkenalan...thanks dear..really appreciate it... hehe ecxited ;)

    ReplyDelete
  6. Cari rumah sewa di <a href="http://www.salaktinggi.com>BBST e-Community</a>

    ReplyDelete
  7. salam jiha..
    i'm one of ur silent reader..dulu zaman nk kawen tu n smpi preggy de blog..patu blog kne block..da mls nk bt blk..
    sye ni kje kat projek klia2, so one of client ni nk sewakan rumah die tp kat langat murni,bukit changgang..
    klo berminat leh la try tnye namanye en.johari - 019-3399648 mmg bwh dr bajet jiha

    ReplyDelete
  8. jiha..
    i'm ur silent reader..dulu de blog prnh gak komen zaman2 nk kawen..patu da kne block..mls nk bt lgi..
    sye de sorg ni nmenye en.johari-019-3399648
    aritu dgr die nk sewakan kan umh kat langat murni bukir changgang..mmg under ur bajet..try la tnye klo berminat...

    ReplyDelete
  9. thanks all...alhamdulillah Jiha dah dpt rumah sewa..only 5 mins from office and nursery Aqeef ;)

    ReplyDelete
  10. kalau ada rumah sewa lagi kat area nilai tu tlg emailkan saya ya

    marzuki@percuro.info.. nak masuk b4 1 nov 2011

    kena transfer duk nilai plak...

    ReplyDelete

Thanks Lovelies