Aqeef Danial 11 bulan ;)

June 14, 2011

terlebih ceria sampai kuar ingus...

last 2 week...tgh demam lagi ni... sian die

Hari ni Aqeef Danial genap 11 bulan...... oh rasa syahdu pulak.... lagi sebulan nak setahun...mcm mcm mcm tak percaya

Ibu sayang sangat2 kat Aqeef Danial tau.......

My baby at 11 months

  • sudah ada gigi 3 batang, 2 di atas, satu di bawah
  • semakin manja, cranky...asek nak mintak dukung (haih sapa la ajar ni)
  • 'abu' for ibu hehehehehe
  • kalau nak susu...................'titi..nak titi'......adoi pengsan.... ckp la nak susu, ni nak tet_k la... malu ibu
  • kuat menjerit skang ni..kalau nanges beria2 teresak2 mcm kene pukul aje
  • sejak die demam kat Jakarta tu, die ada malas sket mau jalan, kalau tak dah 2 3 tapak juge ayayai
  • semakin pandai sayang org...

p/s: tak sabar ibu nak buat birthday aqeef ;)

LAGI ARTIKEL MENARIK

11 comments

  1. Budak hensem dah 11 bulan ye..hahaha mintak titi pulak..malu la Aqeef ni..

    ReplyDelete
  2. Happy 11th aqeef :)
    Makin hensem...

    Wah..nanti birthday aqeef,jemputlah.. *tak malu* huhuhu

    ReplyDelete
  3. wahh..pandai cakap dah..nak titi..nak titi..haha sure cute je bunyinya..

    ReplyDelete
  4. kejap je rasa tiba2 aqeef dah setahun.

    ReplyDelete
  5. aqeef dah besar..hencem dia ")

    ReplyDelete
  6. happy 11 month aqeef yayang.dari dulu suka tgk rambut aqeef yg pacak2 tu..encem..hihihih




    p/s : aqeef..pesan kat ibu tau..kalau wat birthday party jgn lupa jemput isya k

    ReplyDelete
  7. selamat 11 bulan aqeef.. tak sabar nak jumpa lagi..:) hahaha, jiha lom jemput lagi, ana dah sibuk2..=p

    ReplyDelete
  8. hepi 11th months Aqeef =)

    anT pon x sabar nk pergi besday party Aqeef. hihi =b

    ReplyDelete
  9. excited kan anak membesar... sama gak mcm Hany.
    hehehheeee nasib Hany x ajar Faqihah sebut "titi".. Hany ajar Faqihah sebut "nyek" kalo nak BF....

    ReplyDelete
  10. aunty pun tak sabar nak join aqeef tiup lilin kek sayang..
    kejap je masa berlalu kan
    rasa macam abru je baca kisah jiha prgenant
    tgk preparation nak sambut baby

    ni nak sambut bday dah

    ReplyDelete
  11. aiyooo nak titi..jangan jerit kuat2 sudah..=)

    ReplyDelete

Thanks Lovelies