Cyrus Dzulqarnain Blue Birthday party!!!!

June 13, 2011

Alhamdulillah...dpt join birthday party blogger baby lagi..


Happy Birthday Cyrus...baru lah tau pronunciation nye...dari lahir sampai skang kalau baca blog Miera...mesti igtkan 'Sairus' bunyinye'..rupernye 'Sirus'

Cyrus moody eh...tp tetap comel n encem hehehehe..happy birthday sayang..semoga jadi anak yang soleh ye

tak banyak sgt amek gamba sebab sibuk mengadap makanan yang sedap2 di sana hehehehe... layan la few pix ni aje ye
ena-naurah, nurul-raina, na-mika, jiha-aqeef, dina-rafique, ainul-arressa, miera-cyrus, dayu-cha & jue-alif
nurul-sofiya

with dina....rasa mcm dah lama kenal... (dlm blog kira lama jugak kan)

tuan rumah....

Cyrus 1st birthday cake

p/s: Unofficial: Tentatively, birthday party Aqeef will be on the 17th of July.... invitation akan menyusul tak lama lagi ye ;)


LAGI ARTIKEL MENARIK

7 comments

  1. wah seronok! birthday Aqeef nnt akan cuba meng available kan diri.. :)

    ReplyDelete
  2. betul laa jiha..walaupun first time jumpa tapi rasa macam dh lama kenal..sebab dah lama kenal kat blog n borak2 kat group kot..tu pasal macam jumpa member lama jer..hihihi

    ReplyDelete
  3. 17.7 eh aqeef
    ok lagi 2 hari nak 17/7 baru aunty confirm bleh dtg ke tak
    nanti jadik mcm bday cyrus ni
    jap dtg, kejap tak.. tapi akhirnya muncul gak

    ReplyDelete
  4. wah aqeef pon nak wat besday party..bestnyee..copea tak wat kot..tiup2 lilin satu family je..sob3..

    eh jiha dok mane ek?

    ReplyDelete
  5. fie: yeay kakal mesti dtg ok ;)

    dina: kan...rasa mcm dah mesra aje ;)

    dayu: kalau cha tak dtg, aqeef merajuk hehehe

    fit: hehehe jiha buat kat umah mak kat Taman Keramat tu..copea dtg eh nanti

    ReplyDelete
  6. ohhh..x sabar nak pegi besday party aqeef pulak!!! =D

    ReplyDelete
  7. jiha: wah dekat dah tu, insyaAllah kalau ade rezeki copea dtg..=)

    ReplyDelete

Thanks Lovelies