Pucat sangat kah??????

June 21, 2011

si muka pucat

Dah 4 org dalam masa terdekat ni kata muka Jiha pucat.........

alahai..pucat sangat kah?

sebab stress ke eh...alahai alahai.... camne muka i depan cik hubby nanti?? tak cun lah nanti ;(

rasanye semakin kuat stress lah..... start dari preparation kawen sampai la skang.... kalau mcm nak sesuatu tp tak dpt...stress nye ya amat..nape tah... dulu i tak mcm ni pon... dulu selalu bende yang keluar dari mulut 'tak apa lah' ....'tak kisah la' and tak lekat pon dalam kepala

tp sekarang.... mcm tak boleh nak redha... frust nye bukan kepalang...on simple things pon, kalau tak dpt...... ape nak jd ngan aku ni... dlm kepala ni mcm2 bende ada.... rasa nak gi buat balancing otak aje.... ayayai

p/s: mata semakin kecik sebelah, semakin stress...symptom itu kah? Nauzubillah

LAGI ARTIKEL MENARIK

5 comments

  1. Ala siannya you....maybe sbb memuntah tu kot...take care dear~

    ReplyDelete
  2. Fashya plak, eye bag dgn dark circle makin jelas. Mencik tengok muka skang ni. Mata asik terkelip2 je ngantuk. HUwaaaaaaa.....tak comel dah.:(

    ReplyDelete
  3. siannye jiha... ermm rehat banyak2 ye jiha..p holiday ke

    ReplyDelete

Thanks Lovelies