Kenapa sy ber blogging?

July 21, 2011

Kenapa saya ber ' blogging'? ;)

Starts blogging end of 2008.....owh di blogspot la.....sebelum tu ada blog jugak di Friendster hahahaha...tp tu banyak nye mcm mengarut...bukan kerap and memang tak addicted langsung

Blogspot? Blogging? Dulu start create this blog sebagai medium nak sampaikan luahan hati kat one of my gf ( yes...u... u tau u tu kan hehehehe)...... pastu mcm ada la update post lain sket

Tapi punye la ngong ku ni, tak terpk pon yang org lain akan baca...haha tp awal2 dulu mang gfs je kot yang baca hahahaha...comments pon 1 atau 2 atau mang NO COMMENT............ haha tak pe tak pe

my gf AMY pon blogger juga.... tgk die rancak blog pasal wedding prep...so mcm syok juge ni...and dari situ lah, rasa nye aktif berblog...and jumpe blog2 lain yang menarik tertarik.. berkongsi ideas on wedding prep semua ;)

bile wedding day kawan blogger tiba, rasa excited sgt...n lg2 lepas dierang up gambar2 kawen yang cantik2 dkt blog selepas itu ;)

eh makin mengarut...sebenarnye nak tulis ini hehehe

'and yang tak terduga, tak sangka boleh berkawan dengan blogger luar dari di alam maya ni....dulu rasa

'blog , blog aje lah...tak yah jd kawan facebook ke apa, sebab to me kawan facebook yang memang btol2 kenal sebelum ni'

........... tak tersangka dari blog, kemudian menjadi friends di Facebook dan sekarang btol2 menjadi friends di luar... walaupon daku ni ala2 malu and susah nak memulakan langkah utk berkawan2 dulu, tp maybe disebab kan mcm dah kenal lama walaupon di alam maya aje....so keseganan bile jumpe pertama kali tu adalah kurang sedikit hehehe

Now, i have wonderful family, gfs, housemates, and blogger friends...xoxo...oh and yang paling special mesti lah Blogger baby... oh u guys are so adorable and makes aunty Jiha's heart melts everytime i see ur pics ..........

oh sudah la....makin panjang, makin mengarut penulisan gwe hari ini......
japgi nak siap2 mau gi Shah Alam, ada training di HQ...and lunch date with Miera....weehuuuu mau jalan PKNS ;)

p/s: entry pagi hari...gosok gigi pon blom hehhee,...tgh ngepam sambil blogging hehehe

LAGI ARTIKEL MENARIK

5 comments

  1. kalau terjaga tgh2 malam mmg inilah keje nya
    on laptop
    create new post

    heheheeh...siyes kan jiha
    sometimes mcm tak sangka.. boleh mencipta ramai kawan baru bila dah berblogging ni

    wwaahhh.. cha kawin nanti bape ramai jemputan aku ni?? -mengarut sgt hebat kan dayu ni-

    ReplyDelete
  2. tu la..tak sangka bila berblog ni makin bertambah kawan...skrg blog yang suke terjah sure blogger baby kan..so adorable la..

    ReplyDelete
  3. haha...dina pun tak pernah sangka leh jadi kawan betul2 ngan blogging friends..seronok sangat dapat jumpa2 u ols kat birthday cyrus dulu..frust tak sempat pergi birthday aqeef..huhu

    ReplyDelete
  4. Dulu, ms mula2 tjumpa blog2 org lain (ms tu xde blog lg), tfikir jugak,"apa jadahnya derang cite sal diri masing2 kat semua org nih?"...now, after few years, dah mula phm feeling bloggers itu...hehehe...seronok!...

    mmg betol, plg xsangka bila boleh kwn rapat dgn bloggers lain..walaupun 1st time jupe kat luar, boleh bgelak ketawa mcm dah lama kenal...itulah uniknya bblogging...org lain xtau kan... :-P

    ReplyDelete
  5. beauty pulak men blog start 2006. masa tu just for online diari jek. skang da macam novel lak. novel kisah kami. hihihiii

    tak pernah tepikir pun nak cari sumber2 wedding prep dulu kat blog... after kawen baru tau.. hihihih

    ;-)

    ReplyDelete

Thanks Lovelies