Fasa itu sudah bermula =|

August 03, 2011

Fasa itu ialah

-menangis di kala nak tinggal kan di nursery
-merengek eventho ibu die ni tercegat aje kat sebelah die (nak mintak dukung)
-menjadi koala bear melekat di kaki ibu
-pantang nampak kelibat ibu die.... merengek..ayah pon die tak mau layan...distracted kejap2 aje

macammana lah ibu nak jd SuperMak ni Aqeef oiiii....mana nak layan awak lg, nak kemas umah, lipat baju, masak......and yang paling kesian..mana nak melawat tandas nye...kalau awak asek la merengek wahai anak....

rindu kat Aqeef yang independent dulu....cool aje.... sekarang ni dah jd cendawan gala meme (aka kememe aka cewek)

tp ape pon i just have to deal with it....memang fasa ini akan berlaku kot kan.... lagi2 ada lg 3 batang gigi nak tumbuh serentak...memang terbaik perangai nye hehehe

Some article on Separation Anxiety....

p/s: I LOVE U AQEEF DANIAL

LAGI ARTIKEL MENARIK

5 comments

  1. hehehe.. Rania pon camtu.. pantang nampak muke mama die.. abah dah tak dilayan dah... dah xboleh singgah tandas..kene slalu duduk ngan die... even nk masak pon, xbley.. nk jugak dukung die.. adeh1 (>.<")

    ReplyDelete
  2. jiha, fashya kan kalo nak lepas hajat bukak pintu toilet. hihi..

    kalo tutup die melalak kat luar. @ buat bende2 yang bahaya. erm, kadang2 angkut dia masuk dalam toilet. Terpaksalah, nak buat cemane....

    ReplyDelete
  3. rafique pun sama lah dear..lemah betul..nak sahur pg td, hubby yang siapkan sumer..sbb dia tak nak bg dina gi mane2..nak melekat ajer!!

    ReplyDelete
  4. mirza sampai sekrang begitu jiha....kadang2 rasa mau pengsan sebab banyak keje nak di buat tapi anak pulak begitu..sabar jelah huhuhu

    ReplyDelete
  5. yes jiha, min mandi bawak khayra skali. no joke! daddy dia tau daddy gelak sakan, bleh? tak tau anak eh perangai camno! aduhai...

    ReplyDelete

Thanks Lovelies