Susu Aqeef lg ;) + Gelagat Aqeef di pagi hari ;D

September 05, 2011

Sila jangan muak hehehe

Alhamdulillah, semakin bertambah stok susu Aqeef.. rasa happy bile buka peti ais tgk susu yang bersusun2.....hiyarkkkkk ibu akan berusaha dgn lebih gigih Aqeef sayang ;)

oh iya....pagi td ada cutest scene yang buat ibu tersengih sampai ke telinga

Masa nak loading barang dlm kete nak gi keje pg td, Aqeef berdiri depan pintu rumah pastu terbongkok2 amek kasut die ...

'na na na'

sambil hulur kasut kat ibu mtk tlg pakaikan...sebelum ni die kalau kuar rumah berkaki ayam aje, ibu selalu cakap

'Aqeef kalau nak keluar kene pakai kasut, dirty dirty'............

tak sangka die igt pulak...pastu kenal lak tu kasut die hehehe

cayang nye Aqeef Danial ;)


LAGI ARTIKEL MENARIK

4 comments

  1. Jiha, cemana jiha buat susu banyak? share lah.

    ReplyDelete
  2. jeles dengar citer susu..dina tengah kesusutan stok ni..puasa punyer penangan..tinggal 2 botol jer dlm freezer!!

    ReplyDelete
  3. kak ilot: mcm2 jenis milk booster jiha try..ape aje yang org jual la...SUSU Ilham, jus pegaga...air bergelen2..... jiha pon tatau mana satu milk booster yang serasi....tp yang paling penting...jgn stress...mang sedih kalau pump dpt 0.5oz aje.. tp lepas pump gagahkan diri senyum and keep in mind...takpe ada lg rezeki susu next session ni... jgn skip pumping...keep on pumping

    deena: takpe dina...keep on pumping

    ReplyDelete
  4. wah..bestnyer stok susu banyak...comelnyer aqeef dah besar....

    ReplyDelete

Thanks Lovelies