Kenapa Siti Najihah menggemok????

November 29, 2011

Bile pk2 balik kan...rasa nye dah tau punca kegemukan lah


dulu masa part 5 degree, slim juga lah...dgn skipping nye, Sendayu Tinggi nye....pastu mula bercinta dgn MHIK.... gemuk gemuk dan gemuk.....mang sgt obvious, sampaikan lecturer pon tegur kata dah makin berisi sob sob sob


pastu bertambah gemuk bile dok di Penang, MHIK pon keje sana.....kat sana lah gemuk yang paling gemuk skali huhuhuuh


pastu dpt pindah sini, kuruskan diri semula sebab nak kawen kan...banyak gak turun dlm 11kg dgn bantuan Jusmate5 nye, cardio ptg2 sambil paksa housemate pon cardio skali hahahah, 'kick kick slideeeee' hahhaaha


dah kawen long distance..mula naik balik bile ngandung...tp masa pantang, turun agak banyak juga...kempis perut ku.....pastu mula naik sket tp still maintain...


pastu since August hr tu, MHIK dpt pindah sini (hoyeah)...dan saya makin mengembang mengembang dan mengembang....kenapa kah


so nak salahkan MHIK sebab saya jadi semakin gemuk ni boleh tak? hehehehe


p/s: do i need to rely on JM5 lg...owh utk pakai PB mang tak la sebab alih2 mang takkan ku pakai punya...rimas bende melekap di badan, lg2 nak pump kat opis ni...susah la...tp JM5 ni tak sure boleh diminum sbb I am still breastfeeding Aqeef Danial....oh ho....saya mau kurus dan cantik (luar dalam)

LAGI ARTIKEL MENARIK

8 comments

  1. eh samalah. sedihnyaaa tak kurus2 lagi ni

    ReplyDelete
  2. Mana ada jiha gemok....comel saje... :)

    ReplyDelete
  3. huhuhu adalah....bile berejam2 depan almari nak cari baju yang masih muat, bile kain baju kurung makin senteng..tu makna memang dah gemuk tau huhhuuh

    ReplyDelete
  4. jiha..ainul skrg ambik lecithin shaklee..dh turun 4kg xsampai seminggu.kalau nk PM ainul ye :)

    ReplyDelete
  5. try n error k..nanti boleh la kurus balik..;) semoga berjaya..mungkin kena bagi aqeef adik dulu kot..;) hehehe

    ReplyDelete
  6. Jiha sgt cantik tau. Suka tgk Jiha. Rajin juga lah Jiha nak buat cardio kan. Fie ni malas gila. Tapi bila puasa tu ok lah boleh maintain kan berat. Tp now mcm dah naik balik. Hoho~

    ReplyDelete
  7. jiha xdelah gemuk mana pon sbnrnya...hehehe..

    jm5 tu mmg berkesan ek? tp mahal kan? wuwuuw

    ReplyDelete
  8. semoga berjaya menyelimkan body tu.....tapi nengok ok jer....dah molek sgt tu :P

    ReplyDelete

Thanks Lovelies