Kisah pencarian hadiah birthday Incik Suami dan celebrate kecil2an ;)

December 14, 2011

3 December 2011 - Lega bila hubby kata kene standby gak kat PWTC utk persidangan Umno tu...yes plan akan bermula sesudah die gerak aje... aim to KLCC cos nampak kat FB ada fair kat sana...oh ya..berdua dgn Aqeef sahaja ye.... sampai2 tgk kat tengah2 tu deco utk krismas ada la...terus tanye kat kaunter pertanyaan....


Saya: '_____ fair kat mana ye?'

orang A: 'eh sini takde ______ outlet'

Saya: 'eh...IT Fair?'

orang A: 'oh tu kat convention center..PC Fair'


blurrr, nak jalan ke sana lak ke...tp nasib ada stroller kan so jalan kaki la ke sana...dah alang2 sampai n memang nak kene beli gak hadiah hari ini


so sampai je Convention center, tunggu lif pon dah berasak2 hadoi, tibe2 nak masuk kene tahan kata takleh bawak masuk stroller...'what'...takkan nak dukung aje Aqeef, gebeh la bahu i...huhhuhu nak tanak terpaksa simpan gak stroller kat tmpt simpan die kat bawah....huuhhu...naik balik


dpt flyer layout, dah aim mana satu booth nye...terus rush ke sana...penat weh kene halang ngan org2 kat booth lain...rasa nak marah nak lempang pon ada...tak nampak ke aku tgh dukung anak dgn muka tersiksa ni...dah la ramai org....


ok sampai booth, bla bla bla grab the present...nak terus blah la kan....tp punye lah kene redah semua hall dulu baru sampai ke exit....huhuhuhu mang nak mcm patah tangan weh...agak penat sket lepaskan Aqeef jalan tp lg lambat la and die terselit2 antara org lagi bikin susah je kan, bile sampai kat tempat simpan stroller tu rasa mcm nak sujud syukur aje...fuhhhh


tp tak abes di situ ye....episode mendukung Aqeef di TGV pulak sebab makcik sorang ni nak beli tiket Ombak Rindu utk dating midnite malam tu jugak..dah la ramai gile org beratur and saya je kot mcm makcik2..yang lain semua remaja...mula2 dok la dalam stroller..mengamuk Aqeef sebab org keliling die kan masa beratur tu...die lapar sama tu..dukung die lak, die leh melenting2kan badan die, ngamuk gak....rasa mcm nak surrender je keluar line ..tp sebab nak tgk gak movie n nak beli tiket...buat muka tebal...org lain dah pandang lain aje...


saje je cakap kuat 'Aqeef, sabar la, pasni kite balik, ibu nak beli tiket nak dating ngan ayah malam ni'....... baru nampak muka lega org2 situ, mesti memula dierang igt makcik ni biar btol nak bawak anak nangis lalak2 ni masuk wayang hahahaha imaginasi terlampau ku....


sudahnye 3 hari sakit tangan tau...sebab mendukung Aqeef huhuhuhu


ok kite cerita pasal birthday incik suami lak ye


9 December 2011- plan menjadi Alhamdulillah...hehe die mang tak sangka langsung lah kan...dah pakat dgn ex-housemate die utk ajak few kawan yang rapat utk join skali...sayang tak amek video tp his expression was very priceless ;)



my birthday boy ;)


antara yang hadir


yang baju merah kiri tu lah partner in crime saya aka incik suami ex-housemate...

terima kasih cik poi

Aqeef Danial ;)


birthday cake



with his new gift...glad he loves it... at first I was berkira2 mau beli ini, plan mau beli jersey arsenal aje hahaha tp pikir2 he gave me so much, love, attention, being a great dad...so ape lah salahnye kan...utk suami sendri gak... ;)


I Love u Mohd Hairus Izman


p/s: oh gambar tak banyak kan..and gambar i pon takde...tp ada pada kawan2 die..kene mintak ni ;)






LAGI ARTIKEL MENARIK

2 comments

  1. eceh memang senyum meleret en hairus dpt gajet baru...

    ReplyDelete
  2. Wow...act,jiha punya susah payah plan everything untuk hubby lebih dari segala2nya..hehehehe.....

    ReplyDelete

Thanks Lovelies