Pelik tak mimpi gini???

February 21, 2012

Dah nama pon mimpi kan...mesti lah pelik2..... mimpi pelik yang berulang? lg pelik kan, kalau berulang dlm masa terdekat means hari ni mimpi, esok mimpi lg...mungkin sebab kite dok memikirkan nye jugak kan... ni mimpi sekali di sekolah rendah, pastu bertahun kat sekolah menengah mimpi lg....pastu skang mimpi lg....pelik jugak kan...so far ada dua mimpi yang Jiha alami yang berulang gini.....


Mimpi 1 : Lif roller coaster

Rasanye yang ni mimpi start masa sekolah menengah....Lif roller coaster? apakah itu?
Camni...misal kata kita dok kondo/apartment....naik lif, sampai certain level ok je lif tu menaik, tp bile nak sampai level kite tu, track nye dah lain, instead of naik menegak, die melintang mcm lalu track roller coaster tu....pastu siap lif tu keluar dari bangunan (mcm ala2 roller coaster kat Leisure mall kat Cheras tu dulu) pastu masuk balik...tak ke seriau?

Lepas tu dekat U pon penah mimpi yg sama and yes malam td pon mimpi yang sama.....hmmm tp malam td tu, lepas kuar je Lif tu, tibe2 family ada buat suprised birthday party utk Jiha (memang tak penah la kan terjadi ahahaha)...siap belon2 penoh, candy buffet yang comel...eh apa aku merepek ni hahaha...nak citer mimpi Lif roller coaster tu sebenarnye heheheh


tak ke kecut perut kalau tiap kali nak balik rumah, kene alami mcm ni?



Mimpi 2: Hantu topeng

Mula mimpi ni masa sekolah rendah, hantu ni bertopeng ala2 penari Bali tu.....die attack our whole family, die isap darah sampai kering....huhuhuhu Jiha je konon2 terselamat...mang takut la kalau gi CM (Central Market) ada nampak topeng2 ni...ngeri la sebab terigt mimpi tu

Masa kat U pon penah mimpi yang sama...hantu yang sama dgn topeng yang sama....ish ish mainan syaitan btol lah..malas nak elaborate sgt sebab tak suka mimpi ini

ngeri kan....I am so not going to Bali...kalau gi pon, takmo tgk persembahan tarian ini

LAGI ARTIKEL MENARIK

1 comments

  1. kelakar betul mimpi jiha ni..tapi boleh plak berulang2 mimpi yang sama kan.. L)

    ReplyDelete

Thanks Lovelies