Aqeef dapat hadiah la.....

March 13, 2012

Pagi tadi masa dok kemas2 bag Aqeef, nampak ada beg plastik ni...World of Cartoon...eh apa pulak ni....tgk ada sepasang baju tidur baru..eh eh sapa punye pulak ni, teacher Iqa bg ke ni?

Sampai2 taska, tanya la kat teacher Iqa

Ibu: Iqa, ni siapa punya baju ye
Iqa: Oh ni Iqa bg Aqeef


oh syahdu pulak...sob sob sob...Aqeef pon sgt suka kat teacher Iqa ni compare ngan teacher2 sebelum ni....

tiap2 pagi, masa nak siap2 gi keje...while masukkan bags dlm kete..Aqeef sibuk la main kete sorong die...senang je nak suh die masuk dlm kereta...cakap ni aje

Ibu: 'Aqeef, jom jom kita gi school jumpe teacher Iqa'
Aqeef: Jom....Qa Qa Qa....(sambil terus nak masuk dlm kete hehehehehe)

sampai kat taska pulak, die dah tersengih2 bile nampak teacher Iqa dh tunggu tepi kete hehehehe

Hopefully nanti dekat taska baru kat Penang tu, dpt la jugak teacher yang baik jugak

p/s: igt nak bg teacher Iqa tudung ngan bracelet....ok tak?

LAGI ARTIKEL MENARIK

3 comments

  1. mesti teacher iqa pun sedih aqeef dah xde pasni..

    ReplyDelete
  2. Boleh kak :)
    sbb die da jaga aqeef dgn baik

    ReplyDelete

Thanks Lovelies